Auton vuokraus toimipisteestä Pretoria Centurion

 

Ohjeet toimipisteeseen Pretoria Centurion

Osoite

cnr Heuwel Road & South Street, 0051 Centurion, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La
08:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Pretoria Centurion

Sixtin vuokra-autolla tutustut Pretoriaan nähtävyyksiin vapaudesta nauttien

Sixtin vuokra-autolla tutustut Pretoriaan nähtävyyksiin vapaudesta nauttien

Kun kyseessä on unelmiesi elämysmatka yhteen Etelä-Afrikan pääkaupungeista, kannattaa valita Sixtin tarjoama autonvuokrausmahdollisuus Pretoria Centurionissa. Löydät meidät lyhyen matkan päässä Centurion Golf Estatesta seuraamalla yhteistyökumppanimme First Car Rentalin opasteita. Varaus kannattaa tehdä etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse, jolloin pääset valitsemaan mieleisesi ajoneuvokategorian, joita Sixt Autovuokraamo Pretoria Centurionissa ovat henkilöautot ja farmarit sekä urheilu- ja avoautot. Huomioithan kuitenkin, että autonvuokraus Pretoria Centurionissa ei sisällä mahdollisuutta varata tiettyä automallia, tarjoamme Sixtillä ainoastaan mahdollisuuden valita haluamasi vuokra-autokategorian. Jotta matkasi perheen parissa, työn puitteissa tai elämyksiä metsästäen sujuisi mahdollisimman rennosti ja nautinnollisesti, vuokra-auto Pretoria Centurionissa on yksi parhaista tavoista luoda vapautta matkustamiseen ja näin ollen nähdä ja kokea enemmän.
Sixt tuo kansainvälistä laatua lähellesih

Sixt tuo kansainvälistä laatua lähellesih

Laadukkaasta asiakaspalvelusta ja monipuolisesta palveluntarjonnastaan tunnettu Sixt on palvellut asiakkaitaan maailmaanlaajuista mainetta niittäen jo yli sata vuotta. Vuonna 1912 perustettu Sixt on alkujaan saksalainen perheyritys, joka sittemmin on levinnyt yli 105 maahan. Verkkosivumme palvelevat asiakkaitamme 24 tuntia vuorokaudessa, ja tarpeen tullen voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse jolloin osaava henkilökuntamme vastaa kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin asiantuntevalla ja ystävällisellä tyylillään. Ajoneuvokalustomme kuuluu Euroopan kärkiluokkaan, uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin noin kolmen kuukauden ikäisiä, joten varatessasi Sixtin vuokra-auton voit odottaa rahoillesi vastineeksi laatua ja luotettavaa palvelua. Lisäpalveluina vuokrapakettiin voit sisällyttää useita kuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat, sekä useita eri turvaa tuovia vakuutuksia. Lasten turvaistuimet lisäävät koko perheen mukavuutta, ja GPS-navigaattori ohjaa perille, minne menetkin. Etelä-Afrikassa voit hyödyntää valmiiksi maksettujen tietullien edun, ja pidemmillä reissuilla rahaa säästyy valitsemalla rajattoman kilometrimäärän tarjous. Tervetuloa tutustumaan sääntöihimme ja ehtoihimme tarkemmin verkkosivuillamme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Pretoria Centurion

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Pretoria Centurion.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Pretoria Centurion?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Pretoria Centurion?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Pretoria Centurion syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Pretoria Centurion

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Pretoria Centurion?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?