Auton vuokraus alueella Pretoria

 

Palvelumme toimipisteessä Pretoria

Meiltä saat myös lisäpalvelut

Meiltä saat myös lisäpalvelut

Etelä-Afrikka on monipuolinen matkakohde, ja me Sixtin autovuokraamossa Pretoriassa autamme sinua toteuttamaan matkasuunnitelmasi! Tutustu laadukkaaseen ajoneuvovalikoimaamme sivustollamme jo tänään ja varaa juuri sinulle sopivin vuokra-auto. Tässä matkakohteessa käytössäsi ovat muun muassa sedanit, joilla ajat edullisesti pitkiäkin matkoja. Suuremmille matkakokoonpanoille on saatavilla minibusseja ja mukavasta ajamisesta nauttiville kaupunkimaastureita. Kaikissa ajoneuvoissa on ilmastointi. Kun olet varannut vuokra-auton etukäteen netissä tai puhelimitse, saat sen käyttöösi heti kohteeseen saavuttuasi ja palautat joustavana ajankohtana. Autonvuokraus Pretoriassa on helpoin tapa nähdä tätä upeaa kohdetta ja laadukkaiden ajoneuvojen lisäksi tarjoamme käyttöösi myös monipuoliset lisälaitteet ja -palvelut. Koska liikenne maassa on vasemmanpuoleinen ja usein varsin kaoottinen, on vakuutuksen ottaminen ehdottoman tärkeää. Meiltä Sixtiltä saat vakuutukset sekä rajattomat ajokilometrit, jolloin voit huoleti tutustua Pretoriaa ympäröiviin kohteisiin edullisesti. GPS-navigaattori auttaa sinua suunnistamaan perille ja lupa lisäkuljettajalle antaa joustoa ajovuoroihin. Lapsiperheille on saatavilla turvaistuimia. Tietyn ajoneuvomallin tai -merkin sijaan voit valita haluamasi vuokra-auton kategorian. Tervetuloa asiakkaaksemme, autovuokraamomme Pretoriassa auttaa sinua tekemään matkastasi ikimuistoisen!
Viinitiloja, safareita ja kaupunkielämää

Viinitiloja, safareita ja kaupunkielämää

Autonvuokraus Pretoriassa on ehdottomasti järkevin ja helpoin tapa nähdä tätä pinta-alaltaan laajaa maata ja oman matkakohteesi ympäristöä. Pretoria on maan hallinnollinen pääkaupunki. Sen pääkadulla Church Streetillä teet Suomen hintatasoon verrattuna edullisia ostoksia. Historian ystäviä kiinnostanevat buuritasavallan viimeisen presidentin Paul Krugerin kotimuseo sekä Voortrekker-monumentti, joka on pystytetty suuren buurivaelluksen muistoksi. Anglikaalinen katedraali St. Alban's on myös mielenkiintoinen kohde keskellä kaupunkia. Kun sinulla on vuokra-auto Pretoriassa käytössäsi, myös alueen tunnetut viinitilat sekä upeat safarit ovat helposti ulottuvillasi. Krugerin kansallispuisto on monen Etelä-Afrikan matkaajan unelmakohde, sillä siellä on mahdollisuus nähdä Afrikan viisi suurinta villieläintä: voit nähdä elefantin, leijonan, leopardin, puhvelin ja sarvikuonon. Pilanesbergin kansallispuistossa makoilet hotellin uima-altaalla samalla kun ihailet aidan takana laiduntavia villieläimiä. Etelä-Afrikka on monipuolinen matkakohde ja vuokra-autolla tutustut juuri sinua kiinnostaviin kohteisiin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Pretoria

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Pretoria.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Pretoria?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Pretoria. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Pretoria?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Pretoria

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Pretoria?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Pretoria?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Pretoria

Näytä lisää