Auton vuokraus alueella Johannesburg

 

Suosituin kohteessa Johannesburg

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Johannesburg Tambo Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Johannesburg

Poimi matkaasi joustavat lisäpalvelut autovuokraamostamme Johannesburgissa

Poimi matkaasi joustavat lisäpalvelut autovuokraamostamme Johannesburgissa

Löydät lukuisia Sixt Autovuokraamoja Johannesburgista. Kaupungin toimipisteemme tarjoavat palveluitamme joustavin aukioloajoin ja olemme varanneet käyttöösi vuokra-autoja Johannesburgissa jokaiseen mahdolliseen tarpeeseen. Autokalustomme voi vaihdella hieman eri toimipisteiden välillä. Voit hankkia meiltä helposti käyttöösi kaupungin ulkopuolella ajaessa voittamattomia maastureita, kaupunkiin soveltuvia taloudellisia henkilöautoja ja farmareita ja jopa upeita avo- ja urheiluautoja. Lukuisista kaupungin keskeisillä paikoilla sijaitsevista toimipisteistämme autonvuokraus Johannesburgissa on mahdollista myös sinulle, joka olet vielä alle 25-vuotias pientä lisämaksua vastaan. Olethan kuitenkin tietoinen, että emme takaa sinulle tiettyä vuokra-automallia tai -merkkiä, mutta tietysti aina valistemasi autokategorian mukaisen menopelin. Tarjolla olevat palvelumme eivät myöskään rajoitu pelkkiin vuokra-autoihin, vaan halutessasi voit autonvuokrauksen yhteydessä hankkia meiltä helposti ja vaivattomasti käyttöösi myös joitakin lukuisista lisäpalveluistamme, jotka on tarkoitettu helpottamaan matkantekoasi entisestään ja varmistamaan, että matkasi sujuu mukavasti. Vain muutamana esimerkkinä tarjolla olevista mahdollisuuksista mainittakoon kolariturva, navigaattori tai mahdollisuus lisäkuljettajaan.
Sixtin autonvuokraus Johannesburgissa kannattaa

Sixtin autonvuokraus Johannesburgissa kannattaa

Johannesburgissa riittää nähtävää ja koettavaa pidemmäksikin aikaa, mutta vuokra-auto kaupungissa kannattaa ehdottomasti hankkia käyttöön, sillä sen avulla pääset helposti kiertämään kiehtovia kaupunginosia ja nähtävyyksiä. Vierailemisen arvoisia kaupunginosia, jotka kierrät helposti ajamalla löytyy useita. Ota haltuusi trendikäs Maboneng, josta löytyy muun muassa lukuisia taidegallerioita, paikallisten taiteilijoiden töitä esittelevä Arts on Main -kompleksi, mielenkiintoisia ravintoloita ja pikkuputiikkeja, tai Soweto, josta löydät muun muassa Nelson Mandelan museoksi muutetun entisen kodin sekä Hector Pietersonin museon. Lisäksi sinun kannattaa vierailla nuorekkaalla Braamfonteinin alueella, joka tunnetaan kaupungin yöelämän keskuksena. Vuokra-autolla pääset myös helposti noin 45 minuutin matkan päässä keskustasta sijaitsevalle Cradle of Humanking -maailmanperintökohteelle Gautengin provinssiin. Alueella voit tutustua ihmiskunnan historiaan niin näyttelyiden kuin arkeologisesti eräiden maailman tärkeimpien luolastojenkin kautta ja halutessasi myös käväistä luonnonsuojelualueella katsomassa villieläimiä. Lisäksi kaupungissa kannattaa vierailla ainakin valtavassa Apartheid-museossa, joka nimensä mukaisesti esittelee rotuerottelun vaiheita maan historiassa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Johannesburg

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Johannesburg?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Johannesburg sinun on oltava vähintään 23-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Johannesburg.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Johannesburg?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Johannesburg. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 269 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Johannesburg

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Johannesburg?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Johannesburg?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Johannesburg?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?