Auton vuokraus alueella Cape Town

 

Suosituin kohteessa Cape Town

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kapkaupunki Town Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Cape Town

Laadukkaasti palvelevaa autonvuokrausta Cape Townissa

Laadukkaasti palvelevaa autonvuokrausta Cape Townissa

Sixt Autovuokraamo Cape Townissa tarjoaa käyttöösi uusia ja hyvin varusteltuja vuokra-autoja, joista voit valita parhaimman omaan käyttöösi. Monipuolinen autokalustomme sisältää sekä pieniä viistoperämalleja ja sedaneja että suurempia tila-autoja ja maastureita. Jotta autonvuokraus Cape Townissa onnistuu mahdollisimman hyvin, tarjolla on myös useita hyödyllisiä lisäpalveluja. Tutustu tarkemmin vuokra-autoihin ja palveluihin verkkosivullamme ja valitse itsellesi mieluinen vuokra-auto. Sixt Autovuokraamo Cape Townissa palvelee sinua seitsemänä päivänä viikossa. Olitpa loman tai bisneksen merkeissä liikkeellä, saat meiltä sopivan vuokra-auton allesi. Vähän tilaa tarvitseville on tarjolla näppäriä kaupunkimalleja. Perhekokoluokan sedanit ja farmarit ovat tilavampia ratkaisuja ja suurin minibussi vetää sisäänsä jopa kymmenen hengen seurueen. Premium-luokan maasturit ja luxus-sedanit ovat kookkaita ja näyttäviä. Voit valita varauksen yhteydessä itsellesi autoluokan, mutta emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia. Muista hyödyntää myös tarjoamamme edulliset lisäpalvelut. Vuokra-autoon Cape Townissa voi nimetä lisäkuljettajan tai ottaa vakuutukseen lisäturvaksi muun muassa lasi-, kolari- tai rengasturvan. Vuokrattavana on myös GPS-navigaattori ja lapsiperheitä ajatellen lasten turvakaukaloita ja -istuimia.
Nauti Cape Townin nähtävyyksistä ja maisemista vuokra-autoillen

Nauti Cape Townin nähtävyyksistä ja maisemista vuokra-autoillen

Cape Town on Etelä-Afrikan toiseksi suurin kaupunki ja asukkaita sen metropolialueella on vajaat neljä miljoonaa. Etelä-Afrikan lounaisrannikolla sijaitseva kaupunki on maan lainsäädännöllinen pääkaupunki. Näyttävin maamerkki on reilun kilometrin korkuinen Pöytävuori, jonka huipulle nousee köysirata. Jos intoa riittää, huipulle voi nousta myös jalan. Pöytävuoren reuna-alueella on kasvitieteellinen puutarha-alue, jossa on ulkopuutarhan lisäksi talvipuutarha, konserttilava, teehuone ja ravintola. Ajomatka keskusta-alueen pohjoisrannan tuntumaan kannattaa, sillä sieltä löytyy useiden museoiden lisäksi 1600-luvulla rakennettu Hyvän toivon linna. Urheilufanien suosikkipaikka lienee merenrantamaisemissa oleva 55 000 katsojaa vetävä jättistadion. Mieleenpainuvan autoretken voi tehdä ajamalla noin tunnin matka etelän suuntaan, sillä siellä on kuuluisa Hyväntoivonniemi. Tutustumisen arvoinen on myös Kahden valtameren akvaario, jossa näkee meren eläviä laidasta laitaan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Cape Town

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Cape Town?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Cape Town sinun on oltava vähintään 23-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Cape Town.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Cape Town?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Cape Town. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 729 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,3)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Cape Town

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Cape Town?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Cape Town?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Cape Town?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?