Auton vuokraus toimipisteestä Port Elizabeth Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Port Elizabeth Lentoasema

Osoite

No.1 De Haviland Ave, Walmer, 6001 Port Elizabeth, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 20:00
La
07:00 - 19:30
Su
07:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 19:30

Palvelumme toimipisteessä Port Elizabeth Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Löydät Sixtin toimipisteitä ympäri maailmaa ja myös autovuokraamomme Port Elizabethin lentoasemalla palvelee sinua asiantuntevasti pitkällä kokemuksella monipuolisissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme lisäksi palveluitemma myös nuoremmille kuin 25-vuotiaille ja veloitamme tällöin autonvuokrauksesta vain pienen lisämaksun. Autonvuokraus Port Elizabethin lentoaseman toimipisteestämme, joka sijaitsee näkyvällä paikalla kentän ulkopuolella, sujuu meiltä helposti ja toimipisteessämme valittavanasi on monipuolinen valikoima vuokra-autoja. Voit hankkia meiltä käyttöösi upeita urheilu- ja avoautoja, käytännöllisiä maastureita ja tietysti myös taloudellisia henkilöautoja ja farmareita.
Ota alle vuokra-auto Port Elizabethin lentoasemalta ja koe enemmän

Ota alle vuokra-auto Port Elizabethin lentoasemalta ja koe enemmän

Port Elizabethin kansainvälinen lentoasema (PLZ) sijaitsee vain noin 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja sitä onkin leikillisesti kutsuttu myös Kymmenen minuutin lentoasemaksi, sillä niin nopeasti matka taittuu sieltä autolla kaupungin keskustaan. Aiemmin lentoasema on sen sijaan tunnettu nimellä H. F. Verwoerdin lentoasema. Sinun kannattaa ehdottomasti hoitaa autonvuokraus Port Elizabethin lentoasemalta heti sinne saavuttuasi, sillä kyseessä on ainoa kaupungissa palveleva toimipisteemme. Helpoiten hoidat autonvuokrauksen tekemällä varauksen etukäteen, mutta voit tietysti valita haluamasi auton vasta paikan päälle saavuttuasikin. Olethan kuitenkin huomannut, että takaamme sinulle aina haluamasi autokategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme juuri tiettyä automallia tai -merkkiä.
Eteläinen Afrikka tutuksi vuokra-autollamme

Eteläinen Afrikka tutuksi vuokra-autollamme

Etelä-Afrikan suurimpiin kaupunkeihin kuuluva Port Elizabeth on mielenkiintoinen kohde, missä nähtävää riittää. Vuokra-auto voi kuitenkin osoittautua hyödylliseksi hankinnaksi, sillä sen avulla pääset tutustumaan kaupungin tarjontaan laajasti. Maan mielenkiintoisimmat ja houkuttelevimmat nähtävyydet liittyvät perinteisesti villieläimiin joita monet saapuvat sinne katsomaan. Vuokra-autolla tavoitakin helposti kaupungissa sijaitsevat lukuisat villieläinpuistot, kuten Kragga Kamman villieläinpuiston, Sea View leijonapuiston sekä Kwantun elefanttien suojelualueen. Lisäksi vuokra autolla pääset tutustumaan helposti alueen mielenkiintoisiin museoihin, kuten Rautatiemuseoon ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan Drostdyn museoon. Koska kaupunki sijaitsee rannikolla, sieltä löytyy myös lukuisia ihastuttavia hiekkarantoja, joista moneen matka taittuu kuitenkin helpoiten ajamalla. Halutessasi voit myös hyödyntää kaupungin monipuolisia sukellusmahdollisuuksia tai suosittuja golf-kenttiä. Maininnan sekä vierailemisen arvoinen on myös kaupungissa sijaitseva oman pallonpuoliskonsa suurin rannikon dyynikenttä. Lisäksi kaupungissa vieraillessa kannattaa harkita sen mahtavassa meriakvaariossa vierailemista.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Port Elizabeth Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Port Elizabeth Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Port Elizabeth Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Port Elizabeth Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Port Elizabeth Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 84 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)
Matka Sixtille
(4,4)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Port Elizabeth Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Port Elizabeth Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Port Elizabeth Lentoasema

Näytä lisää