Auton vuokraus toimipisteestä Bloemfontein Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Bloemfontein Lentoasema

Osoite

Bram Fischer Intl. Airport, 9301 Bloemfontein, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 18:30
La
08:00 - 13:00
Su
09:00 - 18:30
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 18:30

Palvelumme toimipisteessä Bloemfontein Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Maahan saapuessasi löydät Sixt Autovuokraamon Bloemfonteinin lentoaseman ulkopuolelta näkyvältä paikalta. Toimipisteessämme tarjoamme sinulle kattavia autonvuokrauspalveluja, joihin kuuluvat luonnollisesti laadukkaat ja kattavasti vakuutetut vuokra-autot, erilaiset käytännölliset lisäpalvelut ja -vakuudet sekä neuvonta erilaisiin autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Autonvuokraus Bloemfonteinin lentoasemalla on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja lisäksi valittavanasi on monipuolinen kattaus erilaisia vuokra-autoja. Voit esimerkiksi hankkia toimipisteestämme käyttöösi monien unelmien mukaisia avo- ja urheiluautoja, maastoon suuntaamista suunnittelevalle ehdottoman käytännöllisiä maastureita tai tuttuja ja turvallisia henkilöautoja ja farmareita.
Vuokra-auto Bloemfonteinin lentoasemalta

Vuokra-auto Bloemfonteinin lentoasemalta

Bloemfonteinin lentoasema (BFN), joka tunnetaan nykyisin paremmin nimellä Bram Fischerin kansainvälinen lentoasema sijaitsee vain noin kymmenen kilometrin päässä samannimisen kaupungin ydinkeskustasta. Ajamalla matkan taittaakin vain noin kymmenessä minuutissa, sillä tieyhteys lentoasemalta kaupunkiin on erinomainen. Mikäli kuvittelevat kaipaavasi matkallasi vuokra-autoa, kannattaa autonvuokraus Bloemfonteinin lentoasemalla hoitaa pois alta, sillä lentoaseman toimipisteemme on ainoa kaupungissa sijaitseva toimipisteemme. Suosittelemme, että varaat haluamasi ajoneuvon meiltä jo etukäteen esimerkiksi puhelimitse tai verkossa, sillä tällöin asiointisi sujuu kaikkein joustavimmin. Muistathan kuitenkin, että emme takaa vuokra-ajoneuvoista tiettyä merkkiä tai mallia, vaan valitsemasi autoluokan mukaisen kulkuneuvon.
Bloemfontein tutuksi vuokra-autolla

Bloemfontein tutuksi vuokra-autolla

Etelä-Afrikan oikeudellinen pääkaupunki on mielenkiintoinen vierailukohde ja siellä sijaitsee esimerkiksi maan korkein oikeus sekä komea Nelson Mandelaa esittävä patsas. Vuokra-auto on kuitenkin kaupungissa vieraillessa hyödyllinen hankinta, sillä sen avulla pääset nauttimaan sen tarjonnasta helpoiten. Voit esimerkiksi hurauttaa tiesi Naval Hillin planetaarioon tai vaikkapa nauttimaan luonnonrauhasta Soetdoringin luonnonpuistoon. Helpon ajomatkan päässä kaupungin keskustasta sijaitsee myös esimerkiksi mielenkiintoinen Zanchietan villikissafarmi ja halutessaan suurempaan määrään eläimiä voi tutustua kaupungin eläintarhassa. Hieman toisenlaiseen makuun soveltuva vierailukohde, jonne ajaa keskustasta pikaisesti, on myös Windmillin casino- ja viihdekeskus, jossa saa helposti kulutettua pidemmänkin ajan. Ehdottomasti vierailla kannattaa myös Free Staten kansallisessa kasvitieteellisessä puutarhassa ihastelemassa eksoottista kasvistoa. Kaupunki on kuitenkin myös museon ystäville erinomainen vierailukohde, sillä siellä sijaitsee lukuisia mielenkiintoisia museoita, kuten esimerkiksi Kansallismuseo sekä Anglo Boerin sotamuseo. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa harkita vierailua myös mielenkiintoisessa Oliewnen taidemuseossa sekä Freshford kotimuseossa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bloemfontein Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bloemfontein Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bloemfontein Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bloemfontein Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Bloemfontein Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bloemfontein Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bloemfontein Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bloemfontein Lentoasema

    Näytä lisää