Autonvuokraus
Durban King Shaka Lentoasema
Piilota
Etelä-Afrikka // Durban // Durban King Shaka Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Durban King Shaka Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Car Rental Building 2
  4000 Durban ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DUR
Aukioloajat
ma. - su.05:30 - 22:00
Juhlapyhä05:30 - 22:00
 
 

Jos etsit hyvin varusteltua vuokra-autoa, tule Sixt Autovuokraamoon Durbanin lentoasemalla. Löydät Sixt Autovuokraamon toimipisteen lentokentältä keskeiseltä paikalta matkustajaterminaalin vierestä. Tarjolla on vuokra-autoja moneen makuun, joten et joudu tekemään kompromissia, olitpa sitten työ- tai lomamatkalla. Näppärät viistoperämallit ovat kaupunkiliikenteessä parhaimmillaan, kun puolestaan perhekokoluokan sedaniin tai farmariin sopivat helposti myös lapset tavaroineen. Tyylikäs premium-luokan sedan tai maasturi on omiaan bisnesmatkaajalle ja tila-autot vetävät sisäänsä melkoisen määrän matkustajia. Voit varata itsellesi autoluokan, mutta emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia.

Palvelemme sinua sekä Durbanin lentoasemalla (DUR) että itse kaupungissa

Lentokenttä sijaitsee reilut 30 kilometriä keskustasta pohjoiseen. Matkan hurauttaa hieman yli puolessa tunnissa, valitsipa reitikseen sitten sisämaan moottoritien tai merenrannan nelikaistaisen väylän. Kenttä tunnetaan myös King Shakan kansainvälisenä lentoasemana. Autonvuokraus Durbanin lentoasemalta on joustavaa, sillä vuokra-auton voi palauttaa myös kahteen muuhun Sixt Autovuokraamon toimipisteeseen. Toinen sijaitsee kaupungin keskustassa ja toinen puolimatkassa Umhlanga Ridgessä. Valitse myös itseäsi hyödyttävät lisäpalvelut vuokra-autoosi Durbanin lentoasemalla. Tarjolla on lisäkuljettajan nimeämismahdollisuus, matkantekoa helpottava GPS-navigaattori ja useita lisäturvavaihtoehtoja vakuutukseen. Lapsiperheiden autonvuokrausta Durbanin lentoasemalla on ajateltu, sillä valikoimassa on vauvan turvakaukalo ja lasten turvaistuimia.

Vuokra-autoillen otat parhaimman hyödyn irti

Etelä-Afrikan itärannikolla sijaitsevassa Durbanissa on asukkaita metropolialue mukaan lukien 3,8 miljoonaa. Kaupungin 200-vuotiseen historiaan on helppo tutustua keskustassa satama-alueen pohjoisrannalla olevissa museoissa. Käymisen arvoisia ovat muun muassa paikallishistoriallinen museo, merimuseo ja naisen ääni -museo. Ainakin perheen pienimpien suosikkipaikka lienee rannan tuntumassa oleva uShaka Marine World, jossa on vesipuistoon kuuluvien altaiden ja liukumäkien lisäksi delfinaario, akvaario ja pingviinejä. Lämminhenkinen eläintarha on viiden kilometrin ajomatkan päässä keskustan pohjoispuolella. Tarhassa majailee apinoita, kilpikonnia, lintuja ja paljon muita herttaisia eläimiä. Vajaan puolen tunnin matkan päässä on Kenneth Stainbank -luonnonsuojelualue, jossa voi myös tutustua 1885 rakennettuun Coedmoren kartanomaiseen linnaan. Lapsiperheiden iltapäivä kuluu rattoisasti hiekkarantojen tuntumassa Funworldissa, joka on perinteinen nostalginen huvipuisto karuselleineen ja törmäysautoineen. Lähistöltä löytyy myös mielenkiintoinen miniatyyrimaailma.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.05:30 - 22:00
Juhlapyhä05:30 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Durban King Shaka Lentoasema DUR Car Rental Building 2 4000 Durban -29.614444, 31.116389 +27-112309999

Sixt-toimipiste Durban King Shaka Lentoasema DUR

Car Rental Building 2
4000 Durban
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service