Autonvuokraus
Mthatha
Piilota
Etelä-Afrikka // Mthatha
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mthatha

Sixt Autovuokraamo auttaa sinua, kun suunnittelet autonvuokrausta Mthathassa, Etelä-Afrikassa. Autovalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle tai seurueellesi sopivan ajoneuvon. Vuokraa esimerkiksi näppärä ja taloudellinen henkilöauto, tilava farmariauto tai nelivetomaasturi vaativampaan ajoon. Isommille porukoille meiltä löytyy minibusseja. Tutustu autokalustoomme, ja valitse mieleisesi vuokra-auto Mthathan-matkallesi vaikka jo tänään. Vuokraus Sixtiltä on helppoa, edullista ja turvallista! Voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.

 
 • Mthatha Lentoasema
  R61 Road, Mthatha Airport
  5099 Mthatha

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  su.13:00 - 18:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Mthatha Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  R61 Road, Mthatha Airport
  5099 Mthatha

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la.08:00 - 12:00
  su.13:00 - 18:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Joustavaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Mthathassa

Sixt Autovuokraamo Etelä-Afrikan Mthathassa palvelee sinua asiantuntevasti ja tarpeitasi kuunnellen. Vuokra-automme ovat turvallisia ja edustavat markkinoiden suosituimpia malleja. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan autokategorian, tutustuthan myös lisäpalveluihimme. GPS-navigaattori helpottaa kaupungissa suunnistamista, varsinkin jos et ole siellä aikaisemmin käynyt. Lapsiperheille puolestaan tarjoamme turvalliset lastenistuimet lasten iän ja koon huomioon ottaen. Valitse lukuisista vakuutuksistamme sinulle sopivimmat huolettomaan ajamiseen. Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä, ja he vastaavat mielellään kysymyksiin koskien autonvuokrausta Mthathassa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

Kiehtovassa Mthathassa Sixtin vuokra-autolla

Mthatha on hieman alle 100 000 asukkaan kaupunki Etelä-Afrikassa. Kaupunki kuuluu Eastern Capen provinssiin, ja se tunnettiin ennen nimellä Umtata. Kaupungissa on Mthathan lentokenttä, joka tunnettiin aikaisemmin K. D. Matanziman lentokenttänä, Transkein entisen presidentin Kaiser Matanziman mukaan. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on ehdottomasti Nelson Mandela -museo, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Alue on muutenkin tunnettu Nelson Mandelasta, joka syntyi läheisessä kylässä Thembun kuninkaalliseen perheeseen, Madiban klaaniin. Kaupungissa on myös klaanin mukaan nimetty Madiban patikointireitti, jota seuraamalla pääsee kurkistamaan Mandelan menneisyyteen. Kulkeminen Mthathan kaupungissa on helppoa ja nopeaa Sixt vuokra-autolla. Mukana kulkevat vaikkapa ostokset kaupungin monista ostoskeskuksista, kuten Mthatha Plaza, Circus Triangle tai Ngebs Mall. Valinta on kokonaan sinun. Olipa suuntasi mikä tahansa, liikut kätevästi autoillen Mthathan Sixt Autovuokraamon edullisilla vuokra-autolla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service