Auton vuokraus alueella Mthatha

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Mthatha

Joustavaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Mthathassa

Joustavaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Mthathassa

Sixt Autovuokraamo auttaa sinua, kun suunnittelet autonvuokrausta Mthathassa, Etelä-Afrikassa. Autovalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle tai seurueellesi sopivan ajoneuvon. Vuokraa esimerkiksi näppärä ja taloudellinen henkilöauto, tilava farmariauto tai nelivetomaasturi vaativampaan ajoon. Isommille porukoille meiltä löytyy minibusseja. Tutustu autokalustoomme, ja valitse mieleisesi vuokra-auto Mthathan-matkallesi vaikka jo tänään. Vuokraus Sixtiltä on helppoa, edullista ja turvallista! Voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Sixt Autovuokraamo Etelä-Afrikan Mthathassa palvelee sinua asiantuntevasti ja tarpeitasi kuunnellen. Vuokra-automme ovat turvallisia ja edustavat markkinoiden suosituimpia malleja. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan autokategorian, tutustuthan myös lisäpalveluihimme. GPS-navigaattori helpottaa kaupungissa suunnistamista, varsinkin jos et ole siellä aikaisemmin käynyt. Lapsiperheille puolestaan tarjoamme turvalliset lastenistuimet lasten iän ja koon huomioon ottaen. Valitse lukuisista vakuutuksistamme sinulle sopivimmat huolettomaan ajamiseen. Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä, ja he vastaavat mielellään kysymyksiin koskien autonvuokrausta Mthathassa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun!
Kiehtovassa Mthathassa Sixtin vuokra-autolla

Kiehtovassa Mthathassa Sixtin vuokra-autolla

Mthatha on hieman alle 100 000 asukkaan kaupunki Etelä-Afrikassa. Kaupunki kuuluu Eastern Capen provinssiin, ja se tunnettiin ennen nimellä Umtata. Kaupungissa on Mthathan lentokenttä, joka tunnettiin aikaisemmin K. D. Matanziman lentokenttänä, Transkein entisen presidentin Kaiser Matanziman mukaan. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on ehdottomasti Nelson Mandela -museo, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Alue on muutenkin tunnettu Nelson Mandelasta, joka syntyi läheisessä kylässä Thembun kuninkaalliseen perheeseen, Madiban klaaniin. Kaupungissa on myös klaanin mukaan nimetty Madiban patikointireitti, jota seuraamalla pääsee kurkistamaan Mandelan menneisyyteen. Kulkeminen Mthathan kaupungissa on helppoa ja nopeaa Sixt vuokra-autolla. Mukana kulkevat vaikkapa ostokset kaupungin monista ostoskeskuksista, kuten Mthatha Plaza, Circus Triangle tai Ngebs Mall. Valinta on kokonaan sinun. Olipa suuntasi mikä tahansa, liikut kätevästi autoillen Mthathan Sixt Autovuokraamon edullisilla vuokra-autolla.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Mthatha
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Mthatha.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Mthatha?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Mthatha. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Mthatha?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
5,0
Perustuu 3 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Mthatha
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Mthatha?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Mthatha?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Mthatha

Näytä lisää