Autonvuokraus
Pietermarizburg
Piilota
Etelä-Afrikka // Pietermarizburg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pietermarizburg

Pietermaritzburgin Sixt Autovuokraamo palvelee autonvuokraajaa monenlaisissa ajoneuvotarpeissa. Kauttamme voit vuokrata tarpeidesi ja halujesi mukaisen vuokra-auton Etelä-Afrikan matkallesi, olitpa täällä sitten lomalla tai työmatkalla. Voit käydä tutustumassa autovalikoimaamme verkkosivuillamme ja saat ajantasaista tietoa saatavilla olevista vuokra-autoistamme. Autokalustostamme löytyy pieniä ja keskikokosia henkilöautoja, farmareita, katumaastureita ja jopa minibusseja isommille porukoille. Meiltä löydät varmasti tarkoitukseesi sopivan ja sinua miellyttävän vuokra-auton. Autonvuokraus Sixt Autovuokramosta Pietermaritzburgista on oiva tapa tutustua tähän Etelä-Afrikan kiehtovaan helmeen.

 
 • Pietermaritzburg Lentoasema
  Oribi Airport, 1 Phazaryn Road
  3205 Pietermaritzburg

  ma. - pe.07:00 - 19:30
  la.08:00 - 13:00
  su.13:00 - 19:30
  Juhlapyhä07:00 - 19:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Pietermaritzburg Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Oribi Airport, 1 Phazaryn Road
  3205 Pietermaritzburg

  ma. - pe.07:00 - 19:30
  la.08:00 - 13:00
  su.13:00 - 19:30
  Juhlapyhä07:00 - 19:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Helppoa autonvuokrausta Pietermaritzburgissa

Helppo, vaivaton ja nopea palvelu sekä kilpailukykyinen hinta takaavat sen, että meiltä löydät varmasti juuri sinun tarkoitukseesi sopivan vuokra-auton. Ajoneuvomme ovat pääosin uusia ja kattavasti varusteltuja. Autoissa on lisäksi lisävarusteita, kuten vakionopeudensäätimiä tai MP3-soitin. Huomioithan, että Pietermaritzburgin Sixt Autovuokraamon autonvuokraus voi taata vain tietyn kategorian auton, mutta ei tiettyä merkkiä tai mallia. Voit lisätä varaukseesi lisäpalveluja kätevästi varauksesi yhteydessä. Jos haluat esimerkiksi liikkua Pietermaritzburgin ympäristössä vailla pelkoa eksymisestä tai tarkoituksenasi on käydä tietyissä paikoissa, lisäämällä navigaattorin varaukseenne helpotat liikkumistanne.

Paljon vuokra-autolla liikkuvaa auttavat rajoittamattomat kilometrit, joiden ansiosta ei tarvitse laskea etäisyyksiä, vaan nauttia sen sijaan vain ajamisesta ja maisemista. Isommassa ryhmässä matkaavien kannattaa ottaa huomioon, että voitte lisätä varauksellenne myös lisäkuljettajia. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissänne, ja voitte aina olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Tutustu hintoihin ja ajankohtaisiin tarjouksiin verkkosivuillamme löytääksesi sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Pietermaritzburgissa Sixt vuokra-autolla

Pietermaritzburg on KwaZulu-Natalin maakunnan pääkaupunki Etelä-Afrikassa. Noin 600 000 asukkaan kaupunki perustettiin vuonna 1838, ja se tunnetaan myös nimellä Maritzburg. Pietermaritzburg oli lyhytikäisen Natalian tasavallan ja Natalin siirtomaan pääkaupunki. Sen alkuperäisiä asukkaita olivat voortrekkerit. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat Tathamin taidegalleria, Voortrekker museo sekä historiallinen Natalin museo. Kaikki nämä löytyvät lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Sixt vuokra-autolla liikut näpsäkästi kaupungin keskustassa, ja tarpeen mukaan myös pidempien matkojen tekeminen onnistuu oman aikataulusi mukaan. Lähde esimerkiksi tutustumaan noin 20 kilometrin päässä sijaitsevaan African Bird of Prey Sanctuary -lintujen suojelualueeseen. Valinta on sinun.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service