Autonvuokraus
Pinetown
Piilota
Etelä-Afrikka // Pinetown
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pinetown

Kun haluat vuokrata auton Etelä-Afrikan matkallesi, on Sixt Autovuokraamo Pinetownissa loistava valinta. Pääset kokemaan Pinetownin kaikki kiinnostavimmat kohteet mitä sujuvimmin vuokra-autosi ohjauspyörän takaa! Tarjoamme korkealuokkaisesta autovalikoimastamme käyttöösi näppärät henkilöautot, farmarit ja maasturit, joista voit valita matkustustyyliisi, makuusi ja seurueeseesi sopivan kulkuvälineen, ja voit aina luottaa autokalustomme ajoneuvojen laadukkuuteen. Isommalle porukalle on myös tarjolla minibusseja. Olemme tehneet vuokrauksesta mahdollisimman ripeää ja helppoa niin verkkosivuillamme kuin paikan päällä Pinetownin Sixt Autovuokraamossakin. Pulmatilanteissa voit aina kääntyä ystävällisen ja auttavaisen asiakaspalvelumme puoleen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään!

 
 • Pinetown

  Sixt Autonvuokraus
  157 Josiah Gumede Road
  3610 Pinetown

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Toteuta Pinetownin matkahaaveesi ja ota matkaohjelmaan autonvuokraus

Matkustamisesi on mielestämme aina oltava mahdollisimman turvallista ja luotettavaa, unohtamatta tietenkään viihtyisyyttä ja hauskuutta. Olemmekin juuri siksi huolehtineet siitä, että voit valita kattavista lisäpalveluistamme laadukkaita vaihtoehtoja tekemään matkastasi entistäkin mukavamman. Voit lisätä tilaukseesi esimerkiksi lastenistuimen, lisävakuutuksen tai lisäkuljettajan, ja myös alle 25-vuotiaiden on mahdollista vuokrata autokalustoamme kauttamme. Huomioithan Pinetownin matkaasi suunnitellessasi, että Sixt Autovuokraamo voi luvata vain ajoneuvon kategorian, mutta jonkin tietyn automallin tai -merkin varaaminen ei ole mahdollista. Ajankohtaiset tarjouksemme löydät näppärästi verkkosivuiltamme.

Valloita Pinetown Sixtin vuokra-autosta käsin

Pinetown on noin 144 000 asukkaan kaupunki KwanZulu-Natalissa, Etelä-Afrikassa. Kaupungin kiehtovimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Krantzkloofin luonnonsuojelupuisto sekä Makarangan kasvitieteellinen puutarha. Krantzkloofin luonnonsuojelupuistossa pääset ihailemaan upeita vesiputouksia ja muita luonnonkauniita maisemia. Puisto sijaitsee vain hieman yli 10 kilometrin päässä Pinetownin keskustasta, kuten myös Makarangan kasvitieteellinen puutarhakin. Eläimistä kiinnostuneiden kannattaa suunnata Durbanissa sijaitsevaan Marine World -merieläinpuistoon. Matkaa tähän Etelä-Afrikan kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin on Pinetownista vain noin 20 kilometriä ja sen taitat yhdessä hujauksessa Sixt vuokra-auto allasi.

Pinetownissa on mainiot mahdollisuudet ostosten tekoon. Täällä sinun kannattaakin suunnata Kings Roadille, Pine Crest Centre -keskukseen eli Sanlam Centeriin, josta löydät kymmenittäin erilaisia kauppoja. Matkaa kaupungin keskustasta ostoskeskukseen on noin viisi kilometriä. Ostokset kulkevat mukana näppärästi majapaikkaasi tilavassa Sixt-vuokra-autossa. Autonvuokraus siis kannattaa Pinetownin Sixt Autovuokraamosta!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service