Autonvuokraus
Polokwane
Piilota
Etelä-Afrikka // Polokwane
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Polokwane

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Etelä-Afrikan Polokwanessa on edullista ja luotettavaa. Valitse vuokra-auto omien mieltymyksiesi ja tarpeidesi mukaan monipuolisesta autovalikoimastamme. Ota allesi edullinen henkilöauto, tilava farmari taikka vaativaan ajoon sopiva maasturi. Jos matkaseurue on suuri, voitte vuokrata myös tilavan minibussin. Meillä on ajoneuvoja moneen makuun ja niiden vuokraus on erittäin helppoa. Voit hoitaa varauksesi etukäteen joko puhelimitse taikka vierailemalla verkkosivuillamme. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään!

 
 • Polokwane Lentoasema
  Car Rental Center
  0700 Polokwane

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.13:30 - 14:30
  su.17:30 - 18:30
  Juhlapyhä08:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Polokwane Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Car Rental Center
  0700 Polokwane

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.13:30 - 14:30
  su.17:30 - 18:30
  Juhlapyhä08:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Asiantuntevaa autonvuokrausta Polokwanessa

Sixt Autovuokraamo Etelä-Afrikan Polokwanessa tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, uusimmat automallit sekä asiantuntevan asiakaspalvelun. Kaikki vuokra-automme Polokwanessa ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia, ja tarjoamme vuokra-autoihin kattavat lisäpalvelut ja vakuutukset. Jos Polokwane ei ole sinulle entuudestaan tuttu kohde, suosittelemme GPS-navigaattoria matkaasi helpottamaan. Lasten kanssa on hyvä muistaa turvalliset lastenistuimet. Täydellisen listan autokategorioista ja lisäpalveluistamme löydät verkkosivuiltamme varausvaiheessa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että Sixt takaa autokategorian, ei tiettyä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Polokwanessa, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelijoihimme, jotka ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä.

Polokwane tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Ennen nimellä Pietersburg tunnettu Polokwane on noin 130 000 asukkaan kaupunki Etelä-Afrikassa. Se kuuluu Limpopon provinssiin ja toimii alueen pääkaupunkina. Polokwane on varmasti tuttu monelle jalkapallofanille, sillä toimi yhtenä vuoden 2010 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailun isännöijistä. Siellä sijaitseekin kaksi kisaa varten rakennettua areenaa, Pietersburg Stadium ja Peter Mokaba Stadium. Molemmat areenat sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Noin vartin ajomatkan päässä keskustasta sijaitsevassa Mall of the North -ostoskeskuksessa shoppailu onnistuu keskitetysti ja ostokset lähtevät mukaan näppärästi tilavassa vuokra-autossa.

Eläintenystäviä varmasti kiinnostaa noin 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva, ainutlaatuisia elämyksiä tarjoava Big Cat Experiences. Siellä pääset kävelylle Afrikan savannien kuninkaan leijonan kanssa! Matka elämäsi kiehtovimman kokemuksen tarjoajan luoksa hujahtaa puolessa tunnissa Sixt vuokra-autolla. Voit ottaa myös suunnaksi Polokwanen Game Reserve -luonnonsuojelualueen, jossa pääset ihailemaan Afrikan muutakin eläimistöä vuokra-autolla ajellen. Ota siis Sixt vuokra-auto allesi Etelä-Afrikan Polokwanesta ja aloita seikkailusi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service