Autonvuokraus
Polokwane Lentoasema
Piilota
Etelä-Afrikka // Polokwane // Polokwane Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Polokwane Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Car Rental Center
  0700 Polokwane ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PTG
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la.13:30 - 14:30
su.17:30 - 18:30
Juhlapyhä08:00 - 18:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Polokwanen lentoasemalla esittelee sinulle monipuolisen autokaluston, josta löydät käyttöösi sopivan ajopelin niin työ- kuin lomamatkallakin. Toimipisteemme sijaitsee matkustajaterminaalin ulkopuolella sen välittömässä läheisyydessä. Parhaiten löydät perille seuraamalla opasteita. Voit varata itsellesi tarpeen mukaan joko näppärän kaupunkimallin tai suuremman sedanin tai farmarin. Jos avarat sisätilat ja ylevämmät näkymät kiinnostavat, oikea valinta on jämerä maasturi. Voit varata haluamasi autoluokan, mutta vuokra-auton merkkiä tai mallia emme voi taata. Sixt Autovuokraamo tarjoaa monia hyödyllisiä lisäpalveluja autonvuokraukseen Polokwanen lentoasemalla. Vuokra-autoon voi nimetä varakuljettajan ja vuokrata edullisesti GPS-navigaattorin, vauvan turvakaukalon tai lasten vahvistetun turvaistuimen. Vakuutuksen lisäturvaksi saa halutessaan lasi-, rengas- ja kolariturvan. Tutustu autokalustoon ja palveluihin verkkosivullamme ja valitse sieltä sopiva vuokra-auto käyttöösi.

Palvelevaa autonvuokrausta Polokwanen lentoasemalla (PTG)

Uudehko, vuonna 1996 avattu lentoasema on kaupungin kyljessä kiinni ja ydinkeskustaan onkin vain viiden kilometrin matka. Lentokenttä tunnetaan kahdella muullakin nimellä: Pietersburg ja Gateway. Kentällä on leppoisa tunnelma, sillä vuosittaisia matkustajia on alle 50 000. Uudet ja modernit tilat, hyvät liikennejärjestelyt ja ruuhkaton asiointi ovat miellyttävä yllätys kaupunkiin matkustavalle autonvuokraajalle. Sixt Autovuokraamo palvelee terminaalin vieressä ja voit sekä noutaa että palauttaa vuokra-auton samaan pisteeseen.

Hyödynnä autonvuokraus Polokwanen lentoasemalla ja kierrä vuokra-autolla kiinnostavimmat paikat

1886 perustettu Polokwane sijaitsee Etelä-Afrikan koilliskulmassa ja asukkaita on noin 130 000. Kaupunki on tunnettu vuoteen 2005 asti nimellä Pietersburg ja nykyäänkin lempinimellä tähtien kaupunki. Historian jäljille voi päästä käymällä keskustassa olevissa taide- ja kaupunginmuseossa. Luonnon ystäville kaupunki on otollinen käyntikohde, sillä reilun tunnin ajomatkan sisällä on kymmenkunta luonnonpuistoa. Lähin on heti keskustan eteläpuolella ja sinne voikin tehdä vähällä vaivalla mukavan piknikretken. Alueella on viimeisten vuosisatojen historiasta kertova ulkoilmamuseo. Hyvä lapsiperheiden käyntipaikka löytyy vartin ajomatkan päästä idästä, jossa on Splash Polokwane -vesipuisto. Sopiva allas ja liukumäki löytyy vähän heikommallekin uimarille. Kaupungin lounaiskolkassa on hurjapäille tarjolla kartingrata, jossa voi ajella joko omaan tahtiin tai ottaa mittaa vastustajasta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la.13:30 - 14:30
su.17:30 - 18:30
Juhlapyhä08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Polokwane Lentoasema PTG Car Rental Center 0700 Polokwane -23.845278, 29.458611 +27-112309999

Sixt-toimipiste Polokwane Lentoasema PTG

Car Rental Center
0700 Polokwane
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service