Autonvuokraus
Port Elizabeth Lentoasema
Piilota
Etelä-Afrikka // Port Elizabeth // Port Elizabeth Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Port Elizabeth Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: No.1 De Haviland Ave, Walmer,
  6001 Port Elizabeth ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PLZ
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 20:00
la.07:00 - 19:30
su.07:00 - 21:00
Juhlapyhä07:00 - 19:30
 
 

Löydät Sixtin toimipisteitä ympäri maailmaa ja myös autovuokraamomme Port Elizabethin lentoasemalla palvelee sinua asiantuntevasti pitkällä kokemuksella monipuolisissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme lisäksi palveluitemma myös nuoremmille kuin 25-vuotiaille ja veloitamme tällöin autonvuokrauksesta vain pienen lisämaksun. Autonvuokraus Port Elizabethin lentoaseman toimipisteestämme, joka sijaitsee näkyvällä paikalla kentän ulkopuolella, sujuu meiltä helposti ja toimipisteessämme valittavanasi on monipuolinen valikoima vuokra-autoja. Voit hankkia meiltä käyttöösi upeita urheilu- ja avoautoja, käytännöllisiä maastureita ja tietysti myös taloudellisia henkilöautoja ja farmareita.

Ota alle vuokra-auto Port Elizabethin lentoasemalta ja koe enemmän

Port Elizabethin kansainvälinen lentoasema (PLZ) sijaitsee vain noin 3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja sitä onkin leikillisesti kutsuttu myös Kymmenen minuutin lentoasemaksi, sillä niin nopeasti matka taittuu sieltä autolla kaupungin keskustaan. Aiemmin lentoasema on sen sijaan tunnettu nimellä H. F. Verwoerdin lentoasema. Sinun kannattaa ehdottomasti hoitaa autonvuokraus Port Elizabethin lentoasemalta heti sinne saavuttuasi, sillä kyseessä on ainoa kaupungissa palveleva toimipisteemme. Helpoiten hoidat autonvuokrauksen tekemällä varauksen etukäteen, mutta voit tietysti valita haluamasi auton vasta paikan päälle saavuttuasikin. Olethan kuitenkin huomannut, että takaamme sinulle aina haluamasi autokategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme juuri tiettyä automallia tai -merkkiä.

Eteläinen Afrikka tutuksi vuokra-autollamme

Etelä-Afrikan suurimpiin kaupunkeihin kuuluva Port Elizabeth on mielenkiintoinen kohde, missä nähtävää riittää. Vuokra-auto voi kuitenkin osoittautua hyödylliseksi hankinnaksi, sillä sen avulla pääset tutustumaan kaupungin tarjontaan laajasti. Maan mielenkiintoisimmat ja houkuttelevimmat nähtävyydet liittyvät perinteisesti villieläimiin joita monet saapuvat sinne katsomaan. Vuokra-autolla tavoitakin helposti kaupungissa sijaitsevat lukuisat villieläinpuistot, kuten Kragga Kamman villieläinpuiston, Sea View leijonapuiston sekä Kwantun elefanttien suojelualueen. Lisäksi vuokra autolla pääset tutustumaan helposti alueen mielenkiintoisiin museoihin, kuten Rautatiemuseoon ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan Drostdyn museoon. Koska kaupunki sijaitsee rannikolla, sieltä löytyy myös lukuisia ihastuttavia hiekkarantoja, joista moneen matka taittuu kuitenkin helpoiten ajamalla. Halutessasi voit myös hyödyntää kaupungin monipuolisia sukellusmahdollisuuksia tai suosittuja golf-kenttiä. Maininnan sekä vierailemisen arvoinen on myös kaupungissa sijaitseva oman pallonpuoliskonsa suurin rannikon dyynikenttä. Lisäksi kaupungissa vieraillessa kannattaa harkita sen mahtavassa meriakvaariossa vierailemista.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 20:00
la.07:00 - 19:30
su.07:00 - 21:00
Juhlapyhä07:00 - 19:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Port Elizabeth Lentoasema PLZ No.1 De Haviland Ave, Walmer, 6001 Port Elizabeth -33.985000, 25.617222 +27-112309999

Sixt-toimipiste Port Elizabeth Lentoasema PLZ

No.1 De Haviland Ave, Walmer,
6001 Port Elizabeth
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service