Autonvuokraus
Sörvagur
Piilota
Färsaaret // Sörvagur
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sörvagur

Autonvuokraus Soervagurissa, Tanskan Färsaarilla sujuu kätevästi ja helposti Sixt Autovuokraamon kautta. Pääset laadukkaan autovalikoimamme ansiosta kartoittamaan henkilöautolla tai farmarilla tätä upeaa, aivan erityistä pohjoisella Atlantin valtamerellä sijaitsevaa saariryhmittymää näppärästi. Voit luottaa ajoneuvojemme olevan aina vuokra-autojen kärkikastia kuntonsa puolensa, ja autokalustomme on keskimääräisesti vain kolme kuukautta vanhaa. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen vuokraukseen tai autokalustoomme, ripeä ja ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua. Ethän epäröi kääntyä puoleemme!

 
 • Vágar Lentoasema (01.01.23)

  Sixt Autonvuokraus
  Sörvagur
  380 Vagar

  ma. - su.08:00 - 21:00
  Juhlapyhä08:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Vágar Lentoasema (to 31.12.22)

  Sixt Autonvuokraus
  Airport
  380 Sörvagur

  ma. - su.07:30 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Luotettavaa autonvuokrausta Soervagurissa

Pistäydy Soervagurin Sixt Autovuokraamossa ja valitse tarkoituksiisi sopiva ajopeli, niin saat kaiken irti lomastasi näillä upeilla saarilla. Muistathan, että voit valita useita lisäpalveluja helpottamaan liikkumistasi. Vaihtelevien sääolojen ja osittain sorateistä koostuvan tieverkon ansiosta neliveto voi olla varteenotettava vaihtoehto. Et koskaan eksy tieltä GPS-navigaattorin ansiosta, ja perheen pienin matkustaa turvallisesti mukana lastenistuimessa. Vuokra-automme ovat uusia, joten voit luottaa autokalustomme turvallisuuteen matkustaessasi Soervaguriin. Muistathan kuitenkin varausta tehdessäsi, että voit valita ajoneuvon kategorian, mutta tiettyä auton merkkiä tai mallia emme voi taata. Tyytyväisyytesi on meille tärkeää, joten anna meidän auttaa sinut matkaan kohti ikimuistoista lomaa!

Tutustu taianomaisiin Färsaariin Sixtin vuokra-auton ratista käsin

Färsaarten itsehallinnollinen saariryhmä sijaitsee Iso-Britannian ja Islannin välissä, mutta ne kuuluvat kaukaisesta sijainnistaan huolimatta Tanskalle ja siten myös EU:hun. Saaret ovat kuuluisia poikkeuksellisesta, vuoristoisesta luonnostaan ja niillä puhutaan tanskan lisäksi islantia muistuttavaa fääriä. Autonvuokraus Soervagurissa on kätevä tapa tutustua saariin, joissa on ainutkertaisen luontonsa ja vanhan historiansa ansiosta paljon nähtävää ja koettavaa.

Soervagur on kylä Vagarin saarella, jossa voit muun muassa nähdä Sandavágurin kirkossa riimukirjoituksella kirjoitetun kiven, tutustua erilaisiin museoihin ja kauniisiin kirkkoihin sekä käydä patikoimassa. Turistien suosima Mykinesin kylä upean majakkansa kanssa sijaitsee lähellä, ja pääset sinne lautalla tai helikopterilla. Vuokra-autolla hurautat näppärästi Soervagurista ihailemaan Mulafossurin vesiputousta Gasaladurissa, Kallurin majakkaa Kalsoyssa sekä Saksunin kuvankaunista laguunia ja kuin keski-aikaa kuvailevista elokuvista napattua kylää. Me Sixtillä haluamme lomasi olevan ikimuistoinen, joten käänny vain puoleemme matkaasi suunnitellessasi!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service