Autonvuokraus
Batumi Lentoasema
Piilota
Georgia // Batumi // Batumi Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Batumi Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airport Highway 01
  0167 Batumi GE +995-790219811
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BUS
Aukioloajat
ma. - pe.10:00 - 14:00
 16:00 - 18:00
la.11:00 - 15:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Batumin lentokentällä

Batumiin matkustaessasi voit vuokrata auton Sixt Autovuokraamosta Batumin lentokentältä ja nauttia kaupungin tarjoamista upeista maisemista monipuolisesti autolla ajaen sekä eri reittejä hyödyntäen. Kätevästi lentokentällä sijaitseva autovuokraamo mahdollistaa kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumisen aloittamisen heti lennolta laskeuduttuasi. Autonvuokraus Batumin lentokentällä takaa sen, että saat vuokrattua matkasi ajaksi niin pienemmän kokoisen henkilöauton kuin myös tilavamman farmariautonkin, johon mahdutat matkustajien lisäksi myös mukavan määrän matkatavaroita. Tai mikäli haluat olla valmiina mihin tahansa autoretkillä vastaan tuleviin maastoihin, voit valita allesi myös maastoauton. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Batumin lentokentällä

Batumin lentokenttä, lyhennettynä BUS, sijaitsee 24,3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autolla ainoastaan reilut 20 minuuttia. Lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme välittömästi saapuvien lentojen tuloaulasta, joten autonvuokraus Batumin lentokentällä käy helposti ja kätevästi.

Nauti Batumin maisemista - hanki matkan ajaksi Sixtin vuokra-auto

Batumi on kaupunki, joka sijaitsee Georgian lounaisosassa, vain muutaman kymmenen kilometrin päässä Turkin rajalta. Tästä syystä Batumi onkin kaupunkina ikään kuin portti Georgiasta muuhun maailmaan. Meren rannalla sijaitsevassa Batumissa vallitsee subtrooppinen ilmasto, minkä ansiosta se on lomakohteena suosittu. Batumissa lomaillessasi pääset kokemaan sen historiallisen keskustan vanhoine hulppeine rakennuksineen sekä nauttimaan samanaikaisesti myös kaupungin silmiähivelevän modernista arkkitehtuurista.

Kesäaikaan merenranta on oiva paikka rentoutua Batumissa auringonoton, uimisen ja piknikin merkeissä, ja vuokra-autolla on kaikkein kätevintä etsiä se itselle kaikkein paras ja mieluisin rantapaikka tai halutessa vaihtaa paikkaa. Myös Batumin satama, jalkapallostadion sekä kaupungin yllä kulkeva gondolihissi löytyvät helposti, kun alla on vuokra-auto ja käytössä GPS-navigaattori, joka ohjaa perille haluttuihin kohteisiin. Illan hämärtäessä vuokra-autoa voi puolestaan hyödyntää suunnaten ajelulle kaupunkiin, jonka värikkäät valot verhoavat jylhiä rakennuksia tarjoen loistollaan upeaa tunnelmaa. Mikäli olet haaveillut lomasta tunnelmallisessa Batumissa tai tulossa on työmatka sinne, edullinen ja luotettava Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi lentokentällä haluamasi tyyppisen vuokra-auton, jonka ansiosta sekä kaupunkiin että sen ympäristöön tutustuminen onnistuu miellyttävällä tavalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.10:00 - 14:00
 16:00 - 18:00
la.11:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Batumi Lentoasema BUS Airport Highway 01 0167 Batumi 41.610902, 41.600547 +995-790219811

Sixt-toimipiste Batumi Lentoasema BUS

Airport Highway 01
0167 Batumi
 
Puhelinnro +995-790219811

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service