Auton vuokraus maassa Georgia

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Georgia

Suosituin kohteessa Georgia

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tbilisi Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Georgia

Autonvuokraus Sixtiltä Georgiassa

Autonvuokraus Sixtiltä Georgiassa

Sixt autovuokraamot Georgiassa tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi kattavat Sixt toimipisteiden aukioloajat sekä niiden käytännölliset sijainnit varmistavat helpon autonvuokrauksen Georgiassa. Laajasta valikoimastamme voit valita sinulle sopivan vaihtoehdon, matkustatpa sitten yksin tai porukalla. Voit esimerkiksi valita kompaktin sedanin, joka soveltuu hyvin kaupungin vilinään ja on helppo saada parkkiin, kun taas haastavampaan maastoon soveltuu paremmin citymaasturi. Sixt autovuokraamot Georgiassa tarjoavat myös tilaa arvostavalle ja koko perheelle sopivat farmarimallit. Mikäli matkustatte puolestaan isommalla porukalla, voit valita tilavan minibussin, jolla koko ryhmä matkustaa yhdessä. Muista tutustua myös premium-malleihimme! Huomioithan kuitenkin että emme varausvaiheessa voi taata tiettyä automallia vaan ainoastaan valitsemasi autokategorian. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme, joka mielellään vastaa kaikkiin kysymyksiin liittyen autonvuokraukseen Georgiassa. Tutustu valikoimaan vuokra-autoja sekä käytännöllisiä lisäpalveluja nettisivuillamme. Varaa vuokra-auto Georgiassa helposti netissä!
Ajokulttuuri Georgiassa

Ajokulttuuri Georgiassa

Georgialainen ajokulttuuri eroaa melko suuresti kotimaassa totutusta. Yleisesti ottaen tiet ovat kuitenkin hyvässä kunnossa ja maassa on oikeanpuoleinen liikenne. Liikennekulttuuri puolestaan on melko huoletonta ja kaoottista verrattuna kotimaahan. Liikennesääntöjä ei aina noudateta ja niitä saatetaan rikkoa röyhkeästikin, jonka lisäksi rattijuoppoudet ovat myös yleisiä. Kuitenkin ajamalla rauhallisesti ja noudattamalla sääntöjä ajaminen onnistuu mutkattomasti. Paikalliset ajavat monesti lujaa ja välillä välittämättä ylinopeusrajoituksista. Matkaajan kannattaa kuitenkin ajaa rajoitusten mukaan ja olla valppaana, sillä paikallinen ajokulttuuri vaatii alussa totuttelemista. Teiden kunto saattaa vaihdella nopeasti ja kaikkia teitä ei välttämättä löydy edes kartasta. Autonvuokraus Georgiassa on loistava tapa aloittaa tutkimaan maata!
Näe maan pääkaupunki Tbilisi ja kiehtova kulttuuri

Näe maan pääkaupunki Tbilisi ja kiehtova kulttuuri

Georgian pääkaupunki Tbilisi tarjoaa matkailijalle paljon erilaista nähtävää. Kaupunki on tunnettu erilaisesta arkkitehtuuristaan, jossa voit nähdä vivahteita esimerkiksi keskiajalta sekä Stalinin ja modernin aikakauden ajoilta. Lisäksi kannattaa tutustua kaupungin laajaan valikoimaan museoita, kuten Simon Dzanasian Georgian museo, josta löytyy erikristillisen aikakauden kultaesineitä ja Ioseb Grisasvilin Tbilisin historiallinen museo, jossa voi tutustua maan historiaan. Kaupungissa kannattaa tutustua myös useisiin eri kirkkoihin, joista vanhimmat on rakennettu jo 500-luvulla. Erityisesti Antsiskhatin kirkko ja Pyhän Nikolaksen kirkko ovat tutustumisen arvoisia. Dzvarismaman kirkkoon kannattaa tutustua vanhassa Tbilisissä vieraillessa, jossa näet viehättäviä vanhoja taloja, pieniä kujia ja puuparvekkeita. Lisäksi vanhasta kaupungista löytyy Nariqalan linnoitus. Tbilisistä on helppo suunnata tutkimaan koko maata, vuokra-autolla suuntaat hieman yli tunnissa esimerkiksi Kakhetin alueelle, josta löytyy useita viinitiloja. Tutustumisen arvoinen on myös alle tunnin matkan päästä Tbilisistä löytyvä 300-luvulla perustettu Rustavin vanhan kaupunki.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Georgia

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Georgia?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Georgia sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Georgia.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Georgia?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Porsche Panamera Aut.
Porsche Panamera Aut.
Nissan Patrol Aut.
Nissan Patrol Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Georgia

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Georgia?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Georgia?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Georgia

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Georgia

Näytä lisää