Auton vuokraus toimipisteestä Batumi Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Batumi Lentoasema

Osoite

Airport Highway 01, 0167 Batumi, Georgia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
10:00 - 14:00 16:00 - 18:00
La
11:00 - 15:00

Palvelumme toimipisteessä Batumi Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Batumin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Batumin lentokentällä

Batumiin matkustaessasi voit vuokrata auton Sixt Autovuokraamosta Batumin lentokentältä ja nauttia kaupungin tarjoamista upeista maisemista monipuolisesti autolla ajaen sekä eri reittejä hyödyntäen. Kätevästi lentokentällä sijaitseva autovuokraamo mahdollistaa kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumisen aloittamisen heti lennolta laskeuduttuasi. Autonvuokraus Batumin lentokentällä takaa sen, että saat vuokrattua matkasi ajaksi niin pienemmän kokoisen henkilöauton kuin myös tilavamman farmariautonkin, johon mahdutat matkustajien lisäksi myös mukavan määrän matkatavaroita. Tai mikäli haluat olla valmiina mihin tahansa autoretkillä vastaan tuleviin maastoihin, voit valita allesi myös maastoauton. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Batumin lentokentällä

Autonvuokraus Batumin lentokentällä

Batumin lentokenttä, lyhennettynä BUS, sijaitsee 24,3 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autolla ainoastaan reilut 20 minuuttia. Lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme välittömästi saapuvien lentojen tuloaulasta, joten autonvuokraus Batumin lentokentällä käy helposti ja kätevästi.
Nauti Batumin maisemista - hanki matkan ajaksi Sixtin vuokra-auto

Nauti Batumin maisemista - hanki matkan ajaksi Sixtin vuokra-auto

Batumi on kaupunki, joka sijaitsee Georgian lounaisosassa, vain muutaman kymmenen kilometrin päässä Turkin rajalta. Tästä syystä Batumi onkin kaupunkina ikään kuin portti Georgiasta muuhun maailmaan. Meren rannalla sijaitsevassa Batumissa vallitsee subtrooppinen ilmasto, minkä ansiosta se on lomakohteena suosittu. Batumissa lomaillessasi pääset kokemaan sen historiallisen keskustan vanhoine hulppeine rakennuksineen sekä nauttimaan samanaikaisesti myös kaupungin silmiähivelevän modernista arkkitehtuurista. Kesäaikaan merenranta on oiva paikka rentoutua Batumissa auringonoton, uimisen ja piknikin merkeissä, ja vuokra-autolla on kaikkein kätevintä etsiä se itselle kaikkein paras ja mieluisin rantapaikka tai halutessa vaihtaa paikkaa. Myös Batumin satama, jalkapallostadion sekä kaupungin yllä kulkeva gondolihissi löytyvät helposti, kun alla on vuokra-auto ja käytössä GPS-navigaattori, joka ohjaa perille haluttuihin kohteisiin. Illan hämärtäessä vuokra-autoa voi puolestaan hyödyntää suunnaten ajelulle kaupunkiin, jonka värikkäät valot verhoavat jylhiä rakennuksia tarjoen loistollaan upeaa tunnelmaa. Mikäli olet haaveillut lomasta tunnelmallisessa Batumissa tai tulossa on työmatka sinne, edullinen ja luotettava Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi lentokentällä haluamasi tyyppisen vuokra-auton, jonka ansiosta sekä kaupunkiin että sen ympäristöön tutustuminen onnistuu miellyttävällä tavalla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Batumi Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Batumi Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Batumi Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Batumi Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Batumi Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Nissan Patrol Aut.
Nissan Patrol Aut.
Porsche Panamera Aut.
Porsche Panamera Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Batumi Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Batumi Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Batumi Lentoasema

    Näytä lisää