Auton vuokraus toimipisteestä Kutaisi Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Kutaisi Lentoasema

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kutaisi Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kutaisi Lentoasema

Osoite

Kopitnari Airport Arrival Hall, 4600 Kutaisi, Georgia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
09:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Kutaisi Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Kutaisin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Kutaisin lentokentällä

Mikäli määränpäänäsi on Kutaisin kaupunki Georgiassa, kaupungin lentokentän Sixt Autovuokraamo tarjoaa vuokra-autojen valikoimansa avulla loistavan vaihtoehdon kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumise - oman aikataulusi mukaisesti. Autonvuokraus Kutaisin lentokentällä tarjoaa niin kätevän kokoiset henkilöautot pienemmälle porukalle kuin tilavammat farmariautotkin joko suuremmalle porukalle tai silloin, kun mukana matkalla on runsaasti matkatavaraa. Mikäli haluat käyttöösi kaupungin tutkimiseen mieluummin maasturin, myös sellainen on varattavissa meiltä. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Halutessasi voit lisätä vuokra-autoosi GPS-navigaattorin, tai vaikkapa lastenistuimet, mikäli perheen pienimmät ovat mukana matkalla. Vuokra-auto on räätälöitävissä lisävarusteiden osalta juuri sinun matkaasi sopien.
Autonvuokraus Kutaisin lentokentällä

Autonvuokraus Kutaisin lentokentällä

Lentokoneesta Kutaisin lentokentälle laskeuduttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi heti saapuvien lentojen aulasta. Näin ollen pääset auton rattiin heti lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. Kutaisin lentokenttä, lyhennettynä KUT, sijaitsee 23 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autolla ainoastaan noin puolisen tuntia. Autonvuokraus Kutaisin lentokentällä sujuu nopeasti ja vaivattomasti.
Valloita hulppea Kutaisi ja sen ympäristö Sixtin vuokra-autolla

Valloita hulppea Kutaisi ja sen ympäristö Sixtin vuokra-autolla

Kutaisi on georgialainen kaupunki, joka sijaitsee Rioni-joen varrella, 220 kilometrin päässä maan pääkaupungista Tbilisistä. Tämä keskiajalla yhdistyneen Georgian kuningaskunnan pääkaupunkina toiminut kaupunki on maalle historiallisesti merkittävä keskus, joka on historian siipiensä havinan ansiosta myös suosittu matkailukohde. Subtrooppisen ilmaston ansiosta kaupungin talvi on suhteellisen lämmin ja kesä puolestaan kuuma. Talvinen retki kaupunkiin on siis miellyttävä, eikä kaupungissa vieraileva pääse palelemaan tutkiessaan sen tarjoamia lukuisia nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi lukuisat näyttävästi koristellut luostarit ja katedraalit, joista Bagratin katedraali löytyy tätä nykyä Unescon maailmanperintöluettelosta. Kesällä tänne matkaava voi puolestaan nauttia nähtävyyksien lisäksi myös ihastuttavan lämpimistä päivistä.Olipa sinulla sitten suunnitteilla unohtumaton elämysmatka Kutaisiin ja halu päästä tutkimaan kaupunkia laajemmin, tai tulossa on työmatka tähän kaupunkiin, luotettava Sixt Autovuokraamo toimittaa edullisesti käyttöösi haluamasi tyyppisen vuokra-auton jo lentokentällä. Näin kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen on mitä mukavinta, minkä lisäksi pääset myös näkemään enemmän tästä suositusta lomakohteesta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kutaisi Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kutaisi Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kutaisi Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kutaisi Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kutaisi Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 4 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Panamera Aut.
Porsche Panamera Aut.
Nissan Patrol Aut.
Nissan Patrol Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kutaisi Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kutaisi Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kutaisi Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kutaisi Lentoasema

    Näytä lisää