Auton vuokraus alueella Kutaisi

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Kutaisi

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Kutaisi Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Kutaisi

Sixt Autovuokraamo Kutaisissa saattaa sinut matkaan

Sixt Autovuokraamo Kutaisissa saattaa sinut matkaan

Me Sixtillä panostamme siihen, että autonvuokraus on sujuvaa ja helppoa, ja Kutaisin Sixt Autovuokraamomme palvelee sinua mielellään vuokraukseen liittyvissä asioissa. Pohditko henkilöauton tai farmarin välillä, vai tahdotko kenties karauttaa Georgian maanteille komean maasturin ratissa? Löydät laadukkaasta autovalikoimastamme varmasti mieleisesi ajoneuvon ja voit huoletta luottaa autokalustomme turvallisuuteen sekä vuokra-autojemme laadukkuuteen. Ripeä ja ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan, joten jos jokin askarruttaa sinua, ethän epäröi ottaa yhteyttä meihin!Koska haluamme sinun nauttivan matkastasi parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme autonvuokrausta Kutaisissa, jotta pääset tutustumaan matkallasi myös sen viehättävään lähiseutuun. Oletko kenties liikkumassa perheesi kanssa, ja tarvitset lastenistuinta nuorimmaisellesi? Meiltä löydät turvalliset istuimet lapsellesi, ja valikoimistamme varaat myös GPS-navigaattorin tai nelivedon helpottamaan matkantekoasi. Lisäkuljettajan avulla kevennät omaa ajovastuutasi, ja vakuutus lisää turvallisuuden tunnetta. Huomioithan matkaa suunnitellessasi, että voimme taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, emme jotakin tiettyä merkkiä tai mallia. Voit suorittaa autonvuokrauksen jo etukäteen helppokäyttöisillä verkkosivuillamme, jotta Kutaisiin saavuttuasi voit vain pistäytyä hakemassa ajopelin allesi Sixt Autovuokraamostamme ja keskittyä nauttimaan matkastasi!
Matka taittuu Kutaisissa kätevästi vuokra-autolla

Matka taittuu Kutaisissa kätevästi vuokra-autolla

Kutaisi on Georgian toiseksi suurin kaupunki ja sen sijainti on loistava matkaajalle, joka haluaa tutustua myös maan muihin isoihin kaupunkeihin sekä sen kuuluisiin, jännittäviin kohteisiin. Kutaisin omiin keskiaikaisiin juuriin pääsee tutustumaan muun muassa Mtsvane qvavilan juutalaiskorttelissa, jossa on paljon vanhoja synagogia. Bagratin katedraali vuodelta 1003 on Unescon maailmanperintöluettelossa yhdessä kaupungin lähistöllä sijaitsevan Gelatin luostarin kanssa. Kolme Rioni-joen ylittävää siltaa ovat nähtävyyksiä jo itsessään ja vihreässä basaarissa voit viettää tuntikausia tekemällä ostoksia. Hyppää vuokra-auton rattiin ja lähde tutustumaan näppärän ajomatkan päässä sijaitseviin Prometeuksen ja Sataplian luoliin, joista jälkimmäisessä voit nähdä jopa dinosaurusten jalanjälkiä. Kaukana ei ole myöskään Tskaltubo, yksi maailman vanhimpia kylpyläkohteita, jossa voit nauttia maanalaisten kylpylöiden parantavista vaikutuksista. Rannoistaan kuuluisa, Mustanmeren helmenä tunnettu Batumi, on tutustumisarvoinen kohde noin 150 km päässä ja voit myös halutessasi karauttaa vuokra-auto allasi naapurimaahan Turkkiin. Vain mielikuvituksesi asettaa sinulle rajat matkaasi suunnitellessasi!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Kutaisi
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Kutaisi?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kutaisi sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Kutaisi.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Kutaisi?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Kutaisi. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,9
Perustuu 5 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Panamera Aut.
Porsche Panamera Aut.
Nissan Patrol Aut.
Nissan Patrol Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Kutaisi
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kutaisi?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kutaisi?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kutaisi?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Kutaisi

Näytä lisää