Auton vuokraus toimipisteestä Tbilisi Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Tbilisi Lentoasema

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Tbilisi Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Tbilisi Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Arrival Hall, 0149 Tbilisi, Georgia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipaikassa Tbilisi Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Tbilisin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Tbilisin lentokentällä

Matkatessasi Tbilisiin voit hankkia kätevästi vuokra-auton lentokentän Sixt Autovuokraamosta, minkä ansiosta kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen voi alkaa lähestulkoon välittömästi lentokoneesi laskeuduttua. Autonvuokraus Tbilisin lentokentällä mahdollistaa sen, että voit vuokrata käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan autotyypin. Olipa aikeissa sitten vuokrata näppärän kokoinen henkilöauto pariskunnalle, tilava farmariauto koko perheen tarpeisiin tai maastoauto, joka soveltuu myös syrjäisempien seutujen tutkimiseen, kaikki nämä ovat saatavilla Tbilisin lentokentällä sijaitsevasta autovuokraamostamme. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Tbilisin lentokentällä

Autonvuokraus Tbilisin lentokentällä

Tbilisin lentokenttä, jonka lyhennetty nimi on TBS, sijaitsee noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja ajomatka autolla lentokentältä kaupungin keskustaan vie noin puolisen tuntia. Ajomatkalla lentokentältä kohti keskustaa pääset nauttimaan upeista luonnonmaisemista, jotka keskustaa lähestyttäessä muuttuvat uljaiksi ja näyttäviksi rakennuksiksi. Kaupungin lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme välittömästi saapuvien lentojen tuloaulasta. Autonvuokraus Tbilisin lentokentällä onnistuu siis vaivatta ja saat auton käyttöösi heti matkakohteeseen päästyäsi.
Hanki Sixtin vuokra-auto ja tutustu mahtavaan Tbilisiin

Hanki Sixtin vuokra-auto ja tutustu mahtavaan Tbilisiin

Georgian pääkaupunki Tbilisi on samalla myös maan suurin kaupunki. Maan itäosassa sijaitseva kaupunki sijaitsee historiallisella Kartlin alueella, ja kaupunki tunnetaankin sen upeista vanhoista rakennuksista, kuten hulppeista ja kauniisti koristelluista moskeijoista. Historiaa huokuvassa Tbilisissa ei näkeminen ja tekeminen lopu takuulla kesken. Kun käytössä on jo lentokentältä hankittu vuokra-auto, haalit matkaohjelmaasi helposti maksimaalisen määrän nähtävää ja koettavaa ilman, että etäisyydet rajoittaisivat matkasi suunnittelua. Kun käyntilistalla ovat kaupungin suosituimmat nähtävyydet, kannattaa ehdottomasti tutustua Tbilisin %u201Dpiilotettuun helmeen%u201D eli jylhiin kivipaaseihin sekä kaupungin vanhimpaan katedraaliin nimeltä Anchiskhati Basilica. Myös tanssivat suihkulähteet ovat upea näky etenkin illan hämärtyessä, jolloin niiden valaistus pääsee oikeuksiinsa. Vanhan kaupungin komeaa näkymää on puolestaan hienoa seurata kaupungin yli kulkevasta gondolihissistä käsin. Rentoutuminen Tbilisissä onnistuu sekin ihanasti vanhasta kaupungista löytyvissä kylpylöissä, joissa kävijä tulee ihanasti hemmotelluksi. Luotettava ja edullinen Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi vuokra-auton, jonka ansiosta pääset sekä tutkimaan laajemman alueen upeasta kaupungista että myös kulkemaan kokonaan oman aikataulusi mukaisesti, olitpa sitten lomalla tai työmatkalla.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tbilisi Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tbilisi Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tbilisi Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tbilisi Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tbilisi Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,0
Perustuu 9 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,1)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Panamera Aut.
Porsche Panamera Aut.
Nissan Patrol Aut.
Nissan Patrol Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tbilisi Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tbilisi Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tbilisi Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Tbilisi Lentoasema

Näytä lisää