Auton vuokraus toimipisteestä Tbilisi

 

Suosituin kohteessa Tbilisi

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tbilisi alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Tbilisi

Osoite

44 Kote Abkhazi St, 0105 Tbilisi, Georgia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
10:00 - 18:00
La
11:00 - 14:00

Palvelumme toimipisteessä Tbilisi

Sixt on ykkösvalinta autonvuokraukseen Tbilisissä

Sixt on ykkösvalinta autonvuokraukseen Tbilisissä

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua autonvuokrauksessa Tbilisissä. Meiltä löydät laadukkaat vuokra-autot, huippuluokan asiakaspalvelun ja kilpailukykyiset hinnat saman katon alta. Sixtin vuokra-autojen kyydissä nautit hyvin varustellun ajoneuvon tuomasta matkustusmukavuudesta ja samaan aikaan saat mahdollisimman paljon irti ajastasi Georgiassa suunnittelemalla omat matkareittisi ja -aikataulusi riippumatta julkisen liikenteen aikatauluista. Toimipisteemme keskeinen sijainti Tbilisissä varmistaa, että vuokra-auton noutaminen on sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Toimipisteelle voi saapua helposti kaupungin keskustasta vaikka kävellen, mutta se on myös hyvien julkisen liikenteen yhteyksien varrella. Jos saavut noutamaan vuokra-autoasi Tbilisin toimipisteeltä julkisilla, sekä Avlabarin että Liberty Squaren metropysäkit ovat lyhyen kävelyetäisyyden päässä. Lisäksi toimipisteen lähellä on useita bussipysäkkejä.
Sixtiltä löydät hyvin varustellut vuokra-autot mukavaan matkustamiseen

Sixtiltä löydät hyvin varustellut vuokra-autot mukavaan matkustamiseen

Hyvin varustellussa vuokra-autossa nautit matkanteosta mukavasti ja ilman stressiä. Vuokra-automme ovat ilmastoituja ajomukavuuden takaamiseksi, ja lisäksi voit muokata vuokra-autoa tarpeidesi mukaan erilaisilla lisäominaisuuksilla ja -palveluilla. Valitse vuokra-autoosi esimerkiksi WiFi hotspot ja internet-yhteys seuraa mukanasi, minne menetkin. Jos taas matkaseurueeseen kuuluu useampi innokas kuljettaja, kannattaa varauksen ottaa mukaan lisäkuljettaja, jolloin useampi henkilö voi jakaa ajamisen nautinnon. Pienimpiä matkustajia palvelemme matkantekoa turvaavilla lastenistuimilla. Voit tutustua lisäpalvelivalikoimaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Varausta tehdessäsi pääset myös valitsemaan autokategorian laajasta valikoimastamme henkilöautoja, farmareita ja maastureita. Valikoimastamme löytyy malleja esimerkiksi Toyotalta, Porschelta ja Nissanilta. Huomaathan kuitenkin, että voimme varauksen yhteydessä luvata käyttöösi ajoneuvon tietystä autokategoriasta, mutta emme voi taata tietyn merkin tai mallin saatavuutta. Laajan vuokra-autovalikoiman ja kattavien lisäpalveluiden ansiosta löydät meiltä sopivan ajoneuvon niin perheiden, ystäväporukoiden, pariskuntien kuin yksin matkustavinkienkin tarpeisiin, olipa valintakriteerisi sitten tilavuus, ajokokemus tai hinta. Vuokraamme autoja myös nuoremmille kuljettajille, 21 ikävuodesta ylöspäin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tbilisi

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tbilisi?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tbilisi sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tbilisi.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tbilisi?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Porsche Panamera Aut.
Porsche Panamera Aut.
Nissan Patrol Aut.
Nissan Patrol Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tbilisi

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tbilisi?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tbilisi?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Tbilisi

Näytä lisää