Autonvuokraus
Baie-Mahault
Piilota
Guadeloupe // Baie-Mahault
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Baie-Mahault

Guadaloupen maisemat ovat hätkähdyttävän kauniita, ja pistäytymällä Sixt Autovuokraamossa Baie Mahaultissa hakemassa vuokra-auton käyttöösi, pääset tutustumaan tähän kauniiseen karibialaiseen maahan parhaiten. Jos olet liikkeellä perheesi kanssa, on henkilöauto tai farmari näppärä valinta, ja suuremmalle kokoonpanolle laadukkaassa autovalikoimassamme on myös tarjolla pakettiautoja. Autokalustomme ajoneuvot ovat turvallisia ja luotettavia ja autonvuokraus onnistuu kätevästi jo verkkosivustollamme tai älypuhelimellasi ennen saapumistasi Baie Mahaultiin. Vastaa siis Karibian kutsuun, ja voit luottaa Sixtin auttavan sinut matkaan!

 
 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Autonvuokraus
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo varustaa sinut matkallesi Baie Mahaultissa

Haluamme tehdä kokemuksestasi kanssamme parhaan mahdollisen, ja tarjoammekin matkallesi useita laadukkaita lisäpalveluita tekemään matkastasi vieläkin sulavamman ja antoisamman. Voit varata kauttamme taloudellisen henkilöauton säästämään kustannuksissa tai jos haluat matkustaa tyylillä, on meillä tarjolla luksusautoja moneen makuun. Neliveto ja GPS-navigaattori pitävät sinut tien päällä turvallisesti ja vakuutus tuo kaivattua lisäsuojaa. Jos olet alle 25-vuotias, olet lämpimästi tervetullut vuokraamaan kauttamme. Huomioithan kuitenkin palveluitamme valitessasi, ettemme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia ajoneuvosta, vaan ainoastaan sen kategorian.

Autonvuokraus mahdollistaa näkemään enemmän Baie Mahaultissa

Baie Mahault on Ranskaan kuuluvan Guadeloupen departementin toiseksi suurin kunta Karibianmerellä ja kuuluu siten EU:n piiriin. Sokeria, rommia ja banaania muun muassa tuottava Guadeloupe muodostuu seitsemästä asutusta saaresta ja Baie Mahault sijaitsee Grande Terren ja Basse Terren välissä. Matkustajia saarille houkuttavat upeat rannat, metsät ja vesiputoukset ja vuokra-autolla pääset näppärästi tutkimaan näitä saaria niin paljon kuin haluat!

Kun olet tutustunut kaupungin omiin nähtävyyksiin, kuten esimerkiksi suurimpaan paikalliseen ostoskeskukseen Carrefouriin, ja snorklannut upean turkooseissa vesissä, hurauta esimerkiksi Guadaloupen suurimpaan kaupunkiin Pointe-à-Pitreen tai huhtikuisille rapufestivaaleille Morne-a-L´Eauhun lyhyen ajomatkan päähän. Guadaloupen kansallispuistossa Basse-Terren saarella voit lumoutua vesiputouksista ja hätkähdyttävästä luonnosta sekä samalla pistäytyä jo 1600-luvulla perustettuun Basse-Terren kaupunkiin ja ihastua sen kauniiseen arkkitehtuuriin ja kirkkoihin. Sixtin avulla kaikki tämän upean, pienikokoisen saariryhmittymän kohteet ovat ulottuvillasi näppärän ajomatkan päässä, joten istahda reippaasti ratin taakse ja anna tien viedä!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service