Auton vuokraus toimipisteestä Guadeloupe Jarry Centre

 

Suosituin kohteessa Guadeloupe Jarry Centre

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Guadeloupe Jarry Centre alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Guadeloupe Jarry Centre

Osoite

470 Rue Henri Becquerel, 97122 Baie-Mahault, Guadeloupe
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 18:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Guadeloupe Jarry Centre

Sixt Autovuokraamo toivottaa sinut tervetulleeksi Karibialle

Sixt Autovuokraamo toivottaa sinut tervetulleeksi Karibialle

Sixt Autovuokraamo Guadeloupe Jarry Centre tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrauspalvelua Guadeloupen saaristossa Karibianmerellä. Löydät Jarry Centren toimipisteemme Jarryn liikealueelta Baie Mahaultin kaupungista. Kaupunki on osa Pointe-à-Pitren kaupunkialuetta, joten toimipisteeltä on vuokra-autolla helppoa ja nopeaa matkustaa Guadeloupen suurimpaan kaupunkiin. Toisaalta vuokra-autolla liikkuminen tarjoaa myös erinomaisen tavan saariston upean luonnon tutkimiseen, ja Sixtin vuokra-autolla tulevat kätevästi tutuksi niin Guadeloupen hiekkarannat, sademetsät kuin maaseudun kylätkin. Autonvuokraus Guadeloupe Jarry Centren Sixtiltä on tehty mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi, ja voit klikata itsellesi vuokra-auton toimipisteeltä noudettavaksi joko Sixtin mobiilisovelluksessa tai verkossa. Varauksen yhteydessä voit lisäksi valita laajasta valikoimastamme lisäpalveluja. Autonvuokraus Guadeloupen Jarry Centren Sixt Autovuokraamosta tuo matkaasi joustavuutta, sillä muutosten tekeminen ja varauksen peruutus ovat maksuttomia, jos suunnitelmasi muuttuvat. Joustavuutta tuovat myös varauksen hintaan kuuluvat vapaat ajokilometrit, joiden ansiosta voit huoletta ajaa vuokra-autollasi niin paljon kuin haluat.
Matkusta mukavasti Sixtin vuokra-autolla

Matkusta mukavasti Sixtin vuokra-autolla

Meille on tärkeää, että matkasi Sixtin vuokra-autolla sujuu mahdollisimman mukavasti ja huolettomasti. Siksi olemme koonneet valittavaksesi valikoiman uusia ja hyvin varusteltuja ajoneuvoja luotetuilta valmistajilta. Vuokra-automme Jarry Centren toimipisteessä ovat keski-iältään noin kolme kuukautta, joten niiden kyydissä pääset nauttimaan tuliterän ajoneuvon tuomasta ajonautinnosta. Kaikki vuokra-automme ovat ilmastoituja miellyttävän matkustuskokemuksen takaamiseksi Karibianmeren helteisessä ilmastossa. Lisäksi voit valita kattavasta valikoimastamme lisäpalveluja, jotka tekevät vuokra-autolla matkustamisesta entistäkin mukavampaa. Lasten kanssa matkustava voi valita ajoneuvoon eri kokoisista lastenistuimista ja tarvittaessa vuokrata myös lastenrattaat Sixtin kautta. Erilaiset lisäturvavaihtoehtomme taas tuovat matkustamiseen huolettomuutta varustamalla sinut varkauden tai onnettomuuden varalle. Koko valikoima on selailtavissa varauksen yhteydessä. Otathan huomioon varausta tehdessäsi myös sen, että toteutamme toiveesi valitsemastasi autokategoriasta, mutta merkkien ja mallien saatavuus voi vaihdella.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Guadeloupe Jarry Centre

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Guadeloupe Jarry Centre?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Guadeloupe Jarry Centre sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Guadeloupe Jarry Centre.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Guadeloupe Jarry Centre?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 87 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvo
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Guadeloupe Jarry Centre

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Guadeloupe Jarry Centre?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Guadeloupe Jarry Centre?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Guadeloupe Jarry Centre

Näytä lisää