Auton vuokraus toimipisteestä Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

 

Suosituin kohteessa Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

Osoite

Morne Mamiel, 97139 Les Abymes, Guadeloupe
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - La
07:30 - 21:30
Su
13:30 - 21:30
Yleiset vapaapäivät
13:30 - 21:30

Palvelumme toimipisteessä Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

Sixt Autovuokraamo Pointe-à-Pitre Le Raizetin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Pointe-à-Pitre Le Raizetin lentokentällä

Autonvuokraus Pointe-à-Pitre Le Raizetin lentokentällä tarjoaa sinulle sujuvan matkan aloituksen Les Abymesissa heti laskeuduttuasi Guadeloupeen, kun suuntaat ensimmäiseksi Sixt Autovuokraamoon. Löydät meidät lentokentän ulkopuolelta erillisestä autonvuokrausrakennuksesta, joka sijaitsee lentokentän pohjoispuolella, aivan kentän tuntumassa. Autovuokraamossamme on kattava valikoima erilaisia, uusia ajoneuvoja, joiden joukosta löydät juuri sen vuokra-auton, joka vastaa parhaiten matkasi tarpeita. Meillä on saatavilla kompaktin kokoisia ja taloudellisia henkilöautoja, isompia farmareita ja niitäkin tilavampia tila-autoja, joilla kuljetat isommankin porukan tavaroineen. Lisäksi meiltä löytyy näyttäviä nelivetoja ja luksusta arkeen tuovia urheiluautoja sekä avoautoja, mikäli mielit vaikka yllättää häämatkalla kumppanisi tai kyyditä tyylillä potentiaalista yhteistyökumppania työmatkalla. Vuokraa auto luotettavalta saksalaiselta autovuokraamolta ja ajat Guadeloupessa edullisesti ja turvallisesti!
Autonvuokraus Pointe-à-Pitre Le Raizetin lentokentällä

Autonvuokraus Pointe-à-Pitre Le Raizetin lentokentällä

Pointe-à-Pitre Le Raizetin lentokenttä tunnetaan myös lyhyemmällä nimellä Pointe-à-Pitre sekä kansainväliseltä lyhenteeltään PTP. Se sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä Pointe-a-Pitren kaupungin keskustasta, Les Abymesin kunnassa, joten ajat tuossa tuokiossa keskustaan lentokentältä. Nopeiten hoidat vuokra-auton noutamisen Pointe-à-Pitre Le Raizetin lentokentältä, kun olet tehnyt siitä varauksen jo etukäteen joko verkkosivujemme kautta tai soittamalla ystävälliseen asiakaspalveluumme.
Karibian saarten lumoa Sixtin vuokra-auton kyydissä

Karibian saarten lumoa Sixtin vuokra-auton kyydissä

Länsi-Intian saaristossa Pienillä Antilleilla sijaitseva Guadeloupe koostuu viidestä saaresta. Les Abymes on Grand Terren saaren suurin kunta, ja Pointe-à-Pitre koko saariryhmän kaupallinen keskus. Vuokra-autolla saareen tutustuminen on hieno tapa nähdä saaren ainutlaatuiset hiekkarannat ja suojellut koralliriutat etelässä, jotka keskittyvät Gosierin läheisyyteen, jonne lentokentältä on matkaa vain reilut 10 kilometriä. Kenties haluat lähteä hieman kauemmaksi, 20 kilometrin päähän pieneen, Sainte-Annen kalastuskylään, jossa on voi ihastella joka päivä värikästä paikallista toria, jossa myydään käsitöitä, joita saatat haluta tuliaisiksi kotiin. Ajellessa näet saarelle tyypilliset sokeriruokoviljelmät. Tietysti Pointe-à-Pitressä on myös paljon katsottavaa ja sen maagista tunnelmaa kuvaillaankin Karibian New Orleansiksi! Vuokratessasi ajoneuvoa Sixtiltä kannattaa tutustua myös lisäpalveluihimme, kuten GPS-navigaattoriin, jotka voivat helpottaa matkantekoasi. Autonvuokraus Pointe-à-Pitre Le Raizetin lentokentällä vie sinut hetkessä nähtävyyksien äärelle ja helpottaa unohtumattomien muistojen syntymistä, kun sinua eivät rajoita aikataulut tai julkisen liikenteen reitit.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 2100 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Ajoneuvo
(4,4)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

Näytä lisää