Autonvuokraus
Guadeloupe Jarry Centre
Piilota
Guadeloupe // Baie-Mahault // Guadeloupe Jarry Centre
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Guadeloupe Jarry Centre: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault GP +590-590919154
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PTPW01
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 18:00
la.08:00 - 12:00
 
 

Sixt Autovuokraamo toivottaa sinut tervetulleeksi Karibialle

Sixt Autovuokraamo Guadeloupe Jarry Centre tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrauspalvelua Guadeloupen saaristossa Karibianmerellä. Löydät Jarry Centren toimipisteemme Jarryn liikealueelta Baie Mahaultin kaupungista. Kaupunki on osa Pointe-à-Pitren kaupunkialuetta, joten toimipisteeltä on vuokra-autolla helppoa ja nopeaa matkustaa Guadeloupen suurimpaan kaupunkiin. Toisaalta vuokra-autolla liikkuminen tarjoaa myös erinomaisen tavan saariston upean luonnon tutkimiseen, ja Sixtin vuokra-autolla tulevat kätevästi tutuksi niin Guadeloupen hiekkarannat, sademetsät kuin maaseudun kylätkin. Autonvuokraus Guadeloupe Jarry Centren Sixtiltä on tehty mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi, ja voit klikata itsellesi vuokra-auton toimipisteeltä noudettavaksi joko Sixtin mobiilisovelluksessa tai verkossa. Varauksen yhteydessä voit lisäksi valita laajasta valikoimastamme lisäpalveluja. Autonvuokraus Guadeloupen Jarry Centren Sixt Autovuokraamosta tuo matkaasi joustavuutta, sillä muutosten tekeminen ja varauksen peruutus ovat maksuttomia, jos suunnitelmasi muuttuvat. Joustavuutta tuovat myös varauksen hintaan kuuluvat vapaat ajokilometrit, joiden ansiosta voit huoletta ajaa vuokra-autollasi niin paljon kuin haluat.

Matkusta mukavasti Sixtin vuokra-autolla

Meille on tärkeää, että matkasi Sixtin vuokra-autolla sujuu mahdollisimman mukavasti ja huolettomasti. Siksi olemme koonneet valittavaksesi valikoiman uusia ja hyvin varusteltuja ajoneuvoja luotetuilta valmistajilta. Vuokra-automme Jarry Centren toimipisteessä ovat keski-iältään noin kolme kuukautta, joten niiden kyydissä pääset nauttimaan tuliterän ajoneuvon tuomasta ajonautinnosta. Kaikki vuokra-automme ovat ilmastoituja miellyttävän matkustuskokemuksen takaamiseksi Karibianmeren helteisessä ilmastossa. Lisäksi voit valita kattavasta valikoimastamme lisäpalveluja, jotka tekevät vuokra-autolla matkustamisesta entistäkin mukavampaa. Lasten kanssa matkustava voi valita ajoneuvoon eri kokoisista lastenistuimista ja tarvittaessa vuokrata myös lastenrattaat Sixtin kautta. Erilaiset lisäturvavaihtoehtomme taas tuovat matkustamiseen huolettomuutta varustamalla sinut varkauden tai onnettomuuden varalle. Koko valikoima on selailtavissa varauksen yhteydessä. Otathan huomioon varausta tehdessäsi myös sen, että toteutamme toiveesi valitsemastasi autokategoriasta, mutta merkkien ja mallien saatavuus voi vaihdella.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 18:00
la.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Guadeloupe Jarry Centre PTPW01 470 Rue Henri Becquerel 97122 Baie-Mahault 16.243444, -61.571583 +590-590919154

Sixt-toimipiste Guadeloupe Jarry Centre PTPW01

470 Rue Henri Becquerel
97122 Baie-Mahault
 
Puhelinnro +590-590919154

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service