Autonvuokraus
Les Abymes
Piilota
Guadeloupe // Les Abymes
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Les Abymes

Guadeloupen kaunis maa avautuu kuin trooppinen kukka kämmenellesi, kun nappaat Sixt Autovuokraamosta Les Abymesissa yhden laadukkaista ajonevoistamme allesi. Kattavasta autovalikoimastamme vuokraat omaan tai perheesi käyttöön henkilöautot ja farmarit, mutta jos sinulla on tarve saada enemmänkin varusteita matkaan, löytyy autokalustostamme myös pakettiautoja. Maasturilla kesytät haastavammatkin tieolosuhteet ja urheiluautolla tai avoautolla pääset kokemaan vauhdin ja vapauden hurmaa. Vuokra-automme ovat merkkiensä viimeisimpiä malleja ja autonvuokraus Les Abymesissa kauttamme helppoa. Sixt varustaa sinut unelmiesi reissuun!

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Autonvuokraus
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Tutustu Les Abymesiin Sixtin vuokra-autolla

Matkustamisen on aina oltava sujuvaa ja turvallista, ja me Sixtillä haluamme tarjota sinulle laadukkaita lisäpalveluita, jotta saat vietyä matkantekosi aivan uudelle tasolle. Sixt Autovuokraamomme varustaa sinut Les Abymesissa esimerkiksi lastenistuimella tai GPS-navigaattorilla, ja voit lisätä palvelut tilaukseesi myös jo ennen matkaa helppokäyttöisillä verkkosivuillamme. Taloudellisella henkilöautolla taitat matkaa säästävämmin ja nelivedolla kesytät kaikki kurvit reittisi varrella. GPS-navigaattori varmistaa, että pysyt oikealla tiellä, missä ikinä menetkin. Otathan huomioon suunnitellessasi matkakuvioitasi, että voimme taata ainoastaan vuokra-auton kategorian, mutta emme tiettyä merkkiä tai mallia.

Autonvuokraus on näppärä tapa tutustua Les Abymesiin

Les Abymes on Länsi-Intian saaristossa Pienillä Antilleilla sijaitsevan, Ranskan departementin Guadeloupen väkiluvultaan suurin kunta ja kuuluu näin ollen EU:n ja euron piiriin. Risteilyalusten suosimassa pysähdyspaikassa Guadeloupessa Karibianmerellä on seitsemän saarta ja Les Abymes sijaitsee Grande-Terrellä, mutta kaupungista on lyhyt matka myös Basse-Terren saarelle. Les Abymes on tunnettu muun muassa Milénisin ostoskeskuksesta, mangrovepuistaan ja La Maison de la Mangrove Taonabasta, jossa voit tutustua mangrovemuseoon sekä nauttia hiljaisuudesta luonnon keskellä.

Suosittelemme lämpimästi autonvuokrausta kauttamme, jotta pääset sujuvasti liikkumaan Les Abymesista tutustumaan myös tämän trooppisen saariryhmittymän muihin ihmeisiin. Karauta vaikkapa Pointe-à-Pitreen, Guadeloupen suurimpaan kaupunkiin, tai snorklaamaan Baie-Mahaultin turkoosin värisiin vesiin. Suuntaa Basse-Terren saarelle Bouillanteen uimaan koralliriutoilla Reserve Costeaussa ja käy samalla Parc des Mamellesin eläintarhassa, tai suuntaa nokka kohti Basse-Terren eteläkärkeä ja käy ihailemassa Lac Flammarionin tulivuorta. Sixt tarjoaa sinulle pyörät alle, jotta sinä voit antaa seikkailunhalusi viitoittaa tietäsi!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service