Autonvuokraus
Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
Piilota
Guadeloupe // Les Abymes // Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Guadeloupe Pointe-à-Pitre Le Raizetin lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Morne Mamiel
  97139 Les Abymes GP +590-590919154
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PTP
Aukioloajat
ma. - la.07:30 - 21:30
su.13:30 - 21:30
Juhlapyhä13:30 - 21:30
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Pointe-à-Pitre Le Raizetin lentokentällä

Autonvuokraus Pointe-à-Pitre Le Raizetin lentokentällä tarjoaa sinulle sujuvan matkan aloituksen Les Abymesissa heti laskeuduttuasi Guadeloupeen, kun suuntaat ensimmäiseksi Sixt Autovuokraamoon. Löydät meidät lentokentän ulkopuolelta erillisestä autonvuokrausrakennuksesta, joka sijaitsee lentokentän pohjoispuolella, aivan kentän tuntumassa. Autovuokraamossamme on kattava valikoima erilaisia, uusia ajoneuvoja, joiden joukosta löydät juuri sen vuokra-auton, joka vastaa parhaiten matkasi tarpeita. Meillä on saatavilla kompaktin kokoisia ja taloudellisia henkilöautoja, isompia farmareita ja niitäkin tilavampia tila-autoja, joilla kuljetat isommankin porukan tavaroineen. Lisäksi meiltä löytyy näyttäviä nelivetoja ja luksusta arkeen tuovia urheiluautoja sekä avoautoja, mikäli mielit vaikka yllättää häämatkalla kumppanisi tai kyyditä tyylillä potentiaalista yhteistyökumppania työmatkalla. Vuokraa auto luotettavalta saksalaiselta autovuokraamolta ja ajat Guadeloupessa edullisesti ja turvallisesti!

Autonvuokraus Pointe-à-Pitre Le Raizetin lentokentällä

Pointe-à-Pitre Le Raizetin lentokenttä tunnetaan myös lyhyemmällä nimellä Pointe-à-Pitre sekä kansainväliseltä lyhenteeltään PTP. Se sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä Pointe-a-Pitren kaupungin keskustasta, Les Abymesin kunnassa, joten ajat tuossa tuokiossa keskustaan lentokentältä. Nopeiten hoidat vuokra-auton noutamisen Pointe-à-Pitre Le Raizetin lentokentältä, kun olet tehnyt siitä varauksen jo etukäteen joko verkkosivujemme kautta tai soittamalla ystävälliseen asiakaspalveluumme.

Karibian saarten lumoa Sixtin vuokra-auton kyydissä

Länsi-Intian saaristossa Pienillä Antilleilla sijaitseva Guadeloupe koostuu viidestä saaresta. Les Abymes on Grand Terren saaren suurin kunta, ja Pointe-à-Pitre koko saariryhmän kaupallinen keskus. Vuokra-autolla saareen tutustuminen on hieno tapa nähdä saaren ainutlaatuiset hiekkarannat ja suojellut koralliriutat etelässä, jotka keskittyvät Gosierin läheisyyteen, jonne lentokentältä on matkaa vain reilut 10 kilometriä. Kenties haluat lähteä hieman kauemmaksi, 20 kilometrin päähän pieneen, Sainte-Annen kalastuskylään, jossa on voi ihastella joka päivä värikästä paikallista toria, jossa myydään käsitöitä, joita saatat haluta tuliaisiksi kotiin. Ajellessa näet saarelle tyypilliset sokeriruokoviljelmät. Tietysti Pointe-à-Pitressä on myös paljon katsottavaa ja sen maagista tunnelmaa kuvaillaankin Karibian New Orleansiksi! Vuokratessasi ajoneuvoa Sixtiltä kannattaa tutustua myös lisäpalveluihimme, kuten GPS-navigaattoriin, jotka voivat helpottaa matkantekoasi. Autonvuokraus Pointe-à-Pitre Le Raizetin lentokentällä vie sinut hetkessä nähtävyyksien äärelle ja helpottaa unohtumattomien muistojen syntymistä, kun sinua eivät rajoita aikataulut tai julkisen liikenteen reitit.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.07:30 - 21:30
su.13:30 - 21:30
Juhlapyhä13:30 - 21:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP PTP Morne Mamiel 97139 Les Abymes 16.274833, -61.525444 +590-590919154

Sixt-toimipiste Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP PTP

Morne Mamiel
97139 Les Abymes
 
Puhelinnro +590-590919154

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service