Autonvuokraus
Pointe-à-Pitre
Piilota
Guadeloupe // Pointe-à-Pitre
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pointe-à-Pitre

Ota rento alku seikkailullesi Karibianmeren saaristossa varaamalla ajoneuvo Sixtin autonvuokrauksen Pointe A Pitren toimipisteestä. Kohteen valikoimissa on niin näppäriä henkilöautoja kuin tilavia farmareitakin, paratiisisaaren valloittamiseen täydellisiä avoautoja, luonnonkohteisiin täydellisiä maastureita ja isomman seurueen tai isojen tavaroiden kuljetukseen sopivia pakettiautoja ja minibusseja. Guadeloupe koostuu viidestä saaresta, jotka yhdistyvät toisiinsa siltojen avulla. Tiet pidetään hyvässä kunnossa ja keli on ympäri vuoden lämmin ja aurinkoinen. Täydellinen kohde siis vuokra-autolla nähtäväksi ja koettavaksi.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Autonvuokraus
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt tarjoaa monipuolista autonvuokrausta Pointe A Pitressä

Kun valitset parhaiten tarpeitasi vastaavan autokategorian autonvuokrauksestamme Pointe A Pitressä ennen perille saapumista, jatkuu matkasi joutuisasti kohti varaamaasi majoitusta. Emme voi taata tiettyä merkkiä tai automallia käyttöösi, mutta vuokra-automme ovat keskimäärin kolme vuotta vanhoja, joten saat nauttia kyydistä uuden ajoneuvon ratissa. Mikäli aiot kokea koko saariryhmittymän vuokra-autolla, kannattaa varata lisäpalveluna GPS-navigaattori. Se neuvoo nopeasti uuden reitin, jos ajat vahingossa tai ihan vaan uteliaisuudesta harhaan. Perhematkailijoille on tarjolla lisävarusteena lastenistuimia, jotka on helppo kiinnittää vuokra-autoon, jossa on sisäänrakennettu Isofix-kiinnitys. Voit poiketa useampaan paikkaan matkan varrella, kun matkassa kiinnitettävää istuinta ei tarvitse pujotella vöihin joka kohteessa vaan voit napsauttaa sen kätevästi paikalleen. Autovuokraamostamme Pointe A Pitressä saat lisäpalveluna myös vakuutuksen.

Saavuta Gaudeloupen eksoottiset paratiisisaaret ja värikkäät markkinat vuokra-autolla

Ranskalle kuuluva Guadeloupen saaristo sijaitsee trooppisella Karibianmeren alueella, mutta kuuluu silti Eurooppaan, joten kohteessa voit liikkua vapaasti ja turvallisin mielin. Autovuokraamostamme Pointe A Pitressä voit sekä noutaa ajoneuvosi että palauttaa sen vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella, mikä lisää joustavuutta matkaasi. Upeat maisemat, joissa paikalleen metsä kohtaa vesiputoukset, kannattaa kokea täysin omaan tahtiin. Koska matkakohde ei ole massaturismin valtaama, saatat löytää silmän kantamattomiin autioita rantoja täysin omaan käyttöön. Suuntaa vaikkapa Plage de la Datchan rannalle. Vuokra-auto Pointe A Pitrestä vie nopeasti rantatunnelmista hiukan vauhdikkaammille markkinoille tai juhlamenoihin, joissa musiikki raikaa ja ranskalaiset viinit virtaavat kreolilaisen keittiön rytmittäessä makujen sinfoniaa. Alueelta löytyy myös useita kiinnostavia museoita.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service