Auton vuokraus alueella Pointe-à-Pitre

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Pointe-à-Pitre

Sixt tarjoaa monipuolista autonvuokrausta Pointe A Pitressä

Sixt tarjoaa monipuolista autonvuokrausta Pointe A Pitressä

Ota rento alku seikkailullesi Karibianmeren saaristossa varaamalla ajoneuvo Sixtin autonvuokrauksen Pointe A Pitren toimipisteestä. Kohteen valikoimissa on niin näppäriä henkilöautoja kuin tilavia farmareitakin, paratiisisaaren valloittamiseen täydellisiä avoautoja, luonnonkohteisiin täydellisiä maastureita ja isomman seurueen tai isojen tavaroiden kuljetukseen sopivia pakettiautoja ja minibusseja. Guadeloupe koostuu viidestä saaresta, jotka yhdistyvät toisiinsa siltojen avulla. Tiet pidetään hyvässä kunnossa ja keli on ympäri vuoden lämmin ja aurinkoinen. Täydellinen kohde siis vuokra-autolla nähtäväksi ja koettavaksi. Kun valitset parhaiten tarpeitasi vastaavan autokategorian autonvuokrauksestamme Pointe A Pitressä ennen perille saapumista, jatkuu matkasi joutuisasti kohti varaamaasi majoitusta. Emme voi taata tiettyä merkkiä tai automallia käyttöösi, mutta vuokra-automme ovat keskimäärin kolme vuotta vanhoja, joten saat nauttia kyydistä uuden ajoneuvon ratissa. Mikäli aiot kokea koko saariryhmittymän vuokra-autolla, kannattaa varata lisäpalveluna GPS-navigaattori. Se neuvoo nopeasti uuden reitin, jos ajat vahingossa tai ihan vaan uteliaisuudesta harhaan. Perhematkailijoille on tarjolla lisävarusteena lastenistuimia, jotka on helppo kiinnittää vuokra-autoon, jossa on sisäänrakennettu Isofix-kiinnitys. Voit poiketa useampaan paikkaan matkan varrella, kun matkassa kiinnitettävää istuinta ei tarvitse pujotella vöihin joka kohteessa vaan voit napsauttaa sen kätevästi paikalleen. Autovuokraamostamme Pointe A Pitressä saat lisäpalveluna myös vakuutuksen.
Saavuta Gaudeloupen eksoottiset paratiisisaaret ja värikkäät markkinat vuokra-autolla

Saavuta Gaudeloupen eksoottiset paratiisisaaret ja värikkäät markkinat vuokra-autolla

Ranskalle kuuluva Guadeloupen saaristo sijaitsee trooppisella Karibianmeren alueella, mutta kuuluu silti Eurooppaan, joten kohteessa voit liikkua vapaasti ja turvallisin mielin. Autovuokraamostamme Pointe A Pitressä voit sekä noutaa ajoneuvosi että palauttaa sen vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella, mikä lisää joustavuutta matkaasi. Upeat maisemat, joissa paikalleen metsä kohtaa vesiputoukset, kannattaa kokea täysin omaan tahtiin. Koska matkakohde ei ole massaturismin valtaama, saatat löytää silmän kantamattomiin autioita rantoja täysin omaan käyttöön. Suuntaa vaikkapa Plage de la Datchan rannalle. Vuokra-auto Pointe A Pitrestä vie nopeasti rantatunnelmista hiukan vauhdikkaammille markkinoille tai juhlamenoihin, joissa musiikki raikaa ja ranskalaiset viinit virtaavat kreolilaisen keittiön rytmittäessä makujen sinfoniaa. Alueelta löytyy myös useita kiinnostavia museoita.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Pointe-à-Pitre
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Pointe-à-Pitre?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Pointe-à-Pitre sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Pointe-à-Pitre.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Pointe-à-Pitre?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Pointe-à-Pitre. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 1711 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,5)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Pointe-à-Pitre

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Pointe-à-Pitre?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Pointe-à-Pitre?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Pointe-à-Pitre?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Pointe-à-Pitre

Näytä lisää