Autonvuokraus
Guam
Piilota
Guam
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Guam: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtillä Guamissa

Autonvuokraus Guamissa hoituu kahdessa Sixtin toimipisteessä, jotka sijaitsevat Taminingin kaupungissa. Kun matka siintää mielessäsi, voit käydä tutustumassa Sixtin tarjontaan verkkosivuilla, jossa näet vuokra-autot ja niiden hinnat ja lisävarusteet sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa. Kun tarvitset vuokra-autoa vaikkapa kaupungin kiertelyyn, vuoristomatkoille tai matkatavaroiden ja perheen kuljettamiseen, voit valita sopivan autoluokan autovuokraamon valikoimista. Autovuokraamo Guamissa vuokraa monenlaisia henkilöautoja, hulppeita avoautoja, 4x4 maastureita, näyttäviä urheiluautoja sekä farmariautoja. Lisävarusteina tarjolla on lastenistuimia ja GPS-navigaattoreita. Kolariturva ja rengas- sekä lasinrikkoutumisvakuutus voi joskus tulla tarpeeseen, ja voit valita vuokra-autoon mieleisesi vakuutukset. Vuokraus kannattaa tehdä verkkosivuillamme tai soittamalla. Vuokrausta tehdessäsi voit valita haluamasi autoluokan vaikka automallia ei voikaan valita.

Ajokulttuuri ja tärkeimmät liikennesäännöt

Liikenne Guamissa on oikeanpuoleista, kuten meillä Suomessakin on. Maanteillä nopeusrajoitus on 105 km/h ja leveillä kaksisuuntaisilla teillä 90 km/h. Ylinopeussakot ovat suuria, joten nopeusrajoituksiin kannattaa kiinnittää huomiota ettei poliisi pääse sinua sakottamaan. Pysäköinti saarella on helppoa ja mutkatonta. Hotelleista useimmat tarjoavat asiakkailleen maksutonta pysäköintiä ja lisäksi useilla kaduilla saa pysäköidä maksutta. Maksullisilla parkkialueilla on käytössä usein parkkiautomaatti, johon pysäköinnin voi maksaa. Koska saarella on liikenteessä erityisen paljon matkailijoita, joilla maan liikennesäännöt eivät ehkä ole aivan hallussa, on liikenteessä syytä erityiseen varovaisuuteen. Tarkkaile liikenteessä muiden autoilijoiden liikennekäyttäytymistä ja pidä katse tiukasti liikenteessä. Autonvuokraus Guamissa on moniin muihin maihin verrattuna helppoa, koska maassa liikenne on oikeanpuoleista kuten Suomessa ja sen vuoksi vuokra-autolla liikkuminen on helppoa ja mukavaa. Autovuokraamo Guamissa tarjoaa vuokra-autojen lisäksi neuvoja liikenteeseen.

Koe paikallinen kulttuuri ja nähtävyydet Sixtin vuokra-autolla

Guamin saari tarjoaa matkailijalle paljon erityylistä nähtävää. Rantoja saarella riittää, joten jos olet vannoutunut auringonpalvoja, voit nauttia lukemattomista hiekkarannoista lomallasi täysin siemauksin. Jos pidät shoppailusta, voit suunnata esimerkiksi Micronesia Mall ostoskeskukseen, joka on suurin saaren ostoskeskuksista ja joka on täynnä monenlaisia putiikkeja, joita kierrellessä aika kuluu huomaamatta. Jos kiinnostuksenkohteesi on historia ja arkkitehtuuri, riittää saarella kohteita joita tutkiskella. Dulce Nombre de Maria Cathedral Basilica on historiallinen katedraali saaren keskiosassa. Lisäksi Magellan monumentti ja Plaza de Espana ovat historiasta kiinnostuneille mielenkiintoisia kohteita. Autonvuokraus Guamissa on hyvä keino esimerkiksi koota perhe ja matkustaa kohti maan upeimpia nähtävyyksiä. Vuokra-auto Guamissa tulee myös edullisemmaksi kuin julkinen liikenne ja taksit.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service