Autonvuokraus
Guam/Crown International Plaza
Piilota
Guam // Tamuning // Guam/Crown International Plaza
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Guam/Crown International Plaza: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 160 North Marine Corp Drive
  96913 Tamuning GU +1-6716487498
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: GUMC01
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Luota autonvuokrauksessa Guam Crown International Plazan Sixtiin

Sixt Autovuokraamo Guam Crown International Plaza toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Guamin saarelle. Sixt on kansainvälinen autonvuokrauksen asiantuntija, joka palvelee sinua vuosikymmenten asiantuntemuksella ja suurella sydämellä. Guam Crown International Plazan toimipisteemme palvelee sinua Tamuningissa saaren länsirannikolla, aivan Antonio B. Von Patin kansainvälisen lentokentän kupeessa. Sieltä vuokra-auto on helppo napata kyytiin vaikka heti saarelle saapuessaan. Guam on loistava kohde autonvuokraukseen, sillä saaren upeat maisemat tarjoavat autoilulle upeat puitteet. Koska saarella ei juuri ole julkista liikennettä, autonvuokraus on myös käytännöllinen valinta, ja se mahdollistaa matkustusreittien suunnittelemisen omien mieltymystesi mukaan. Autonvuokraus Guam Crown International Plazan Sixt-toimipisteestä tuokin matkaasi vapautta ja joustavuutta. Vapaiden ajokilometrien ansiosta voit ajaa vuokra-autollasi niin paljon kuin haluat ilman lisämaksua. Kun valitset maksuvaihtoehdoksi maksun noudon yhteydessä, voit suunnitelmiesi muuttuessa tehdä varaukseen muutoksia tai peruuttaa varauksen maksutta.

Liiku Guamissa kätevästi Sixtin laadukkaalla vuokra-autolla

Valikoimamme vuokra-autoja Guam Crown International Plazan toimipisteessä on laaja. Valittavanasi on niin henkilöautoja, farmareita, avo- ja urheiluautoja sekä maastureita useilta luotetuilta valmistajilta. Uudet, keskimäärin kolme kuukautta vanhat, ajoneuvomme on valikoitu GMC:n, Buickin, Teslan ja Mitsubishin malleista. Otathan kuitenkin huomioon varausta tehdessäsi, että lupaamme käyttöösi tietyn autokategorian, mutta emme välttämättä pysty täyttämään toivettasi tietystä automerkistä tai -mallista, sillä saatavuus voi vaihdella. Kaikiki ajoneuvomme ovat ilmastoituja, joten niiden kyydissä matkustaminen on miellyttävää myös Guamin lämpimässä ilmastossa. Lisäksi vuokra-automme on helppo muokata oman matkan tarpeisiin sopiviksi kattavan lisäpalveluvalikoimamme avulla. Voit halutessasi lisätä vuokra-autoosi suunnistamista helpottavan GPS-navigaattorin tai WiFi hotspot -palvelun, joka pitää sekä sinut että mahdollisen matkaseurueesi yhteydessä internettiin, missä olettekin. Perheen kanssa matkustavalle suosittelemme tutustumista eri kokoisiin lastenistuimiimme. Pääset valitsemaan sinulle sopivat lisäpalvelut varauksen yhteydessä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Guam/Crown International Plaza GUMC01 160 North Marine Corp Drive 96913 Tamuning 13.496354, 144.795836 +1-6716487498

Sixt-toimipiste Guam/Crown International Plaza GUMC01

160 North Marine Corp Drive
96913 Tamuning
 
Puhelinnro +1-6716487498

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service