Autonvuokraus
Guam Lentoasema
Piilota
Guam // Tamuning // Guam Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Guam Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 160 North Marine Corp Drive
  96913 Tamuning GU +1-6716487498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GUM
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Guamin lentokentällä

Tamuningiin matkustaessasi on kätevää vuokrata auto Sixt Autovuokraamosta Guamin lentokentältä, ilman että joutuisit etsimään autovuokraamoa kaupungin keskustasta. Autonvuokraus Guamin lentokentällä auttaa sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun tutkimalla nettisivuiltamme löytyvää valikoimaa matkakohteena olevalla lentokentälläsi. Guamin lentokentällä on saatavilla autoja lukuisissa eri malleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton tai farmariauton, loman tuntua henkivän urheiluauton tai avoauton, tai varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Mikäli tarpeen, voit myös lisätä vuokra-autoosi vaikkapa lastenistuimen tai GPS-navigaattorin tai räätälöidä vuokra-auton muilla lisävarusteilla omaan matkaasi sopivaksi.

Autonvuokraus Guamin lentokentällä

Guamin lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi, minkä ansiosta saat auton käyttöösi heti, kun olet laskeutunut matkakohteeseen. Guamin lentokenttä, lyhemmin GUM, sijaitsee ainoastaan kolmen kilometrin päässä Tamuningin keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan vie näin ollen ainoastaan muutaman minuutin. Autonvuokraus Guamin lentokentällä sujuu kätevästi ja pääset vuokra-autolla näppärästi hotellillesi, joten voit käyttää loppupäivän vaikkapa tutustuen kaupunkiin ja sen ympäristöön autolla.

Sixtin vuokra-autolla fiksusti Tamuningin valloitukseen

Tamuning sijaitsee USA:n länsirannikolla, Guamin alueella. Tämä ihastuttava merenrantakaupunki on uimista, snorklausta ja sukellusta rakastavan mekka upean pitkän rantaviivansa ja sen tarjoamien lukuisten aktiviteettien ansiosta. Etenkin perheen pienempien mieleen on Tarza Water Park -vesipuisto ja Tagada Amusement Park -huvipuisto sekä monet muut riemukkaat koko perheen kohteet. Tamuning on takuulla varma valinta vedessä viihtyvälle ja aktiivilomaa kaipaavalle, mutta täällä on mahdollista myös loikoilla rantahiekalla, tutustua kaupunkiin ja ottaa muutenkin rennosti. Jos tavoitteena on esimerkiksi laitesukeltaa useissa eri paikoissa tai testata muita vesilajeja monissa eri kohteissa, vuokra-auto on oiva valinta Tamuningissa vietetylle lomalle, sillä sen kyydissä kulkeutuvat niin matkaseura kuin harrastuksissa tarvittavat varusteetkin.

Olipa kyseessä sitten lomareissu tai työmatka Tamuningiin, luotettavalta ja hinnoiltaan edulliselta Sixt Autovuokraamolta voit vuokrata käyttöösi lentokentältä vuokra-auton, jonka ansiosta runsaatkin varusteet kulkeutuvat hyvin mukana paikasta toiseen ja alue tulee tutuksi laajemmassa skaalassa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Guam Lentoasema GUM 160 North Marine Corp Drive 96913 Tamuning 13.496354, 144.795836 +1-6716487498

Sixt-toimipiste Guam Lentoasema GUM

160 North Marine Corp Drive
96913 Tamuning
 
Puhelinnro +1-6716487498

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service