Autonvuokraus
Cork Lentoasema
Piilota
Irlanti // Cork // Cork Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Cork Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Kinsale Road
  . Cork IE +353-12352030
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ORK
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Pääset helposti ja mukavasti jatkamaan matkaasi suoraan Corkin lentoasemalta varaamalla vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta. Etene vain koneelta, merkittyjä opasteita noudattaen, kohti toimipistettämme Kinsale Roadin puoleisessa saapumishallissa ja aloita vehreän saarivaltion valloitus suoraan lennosta. Autonvuokraukseen Corkin lentoaseman valikoimissa on niin näppäriä henkilöautoja kuin tilavia farmareitakin, sporttisia ja näyttäviä avoautoja sekä haasteellisiin olosuhteisiin ideaaleja, ketteriä maastureita. Autokategoria kannattaa valita aina matkaseurueen ja -kohteen mukaan. Tiettyä merkkiä tai mallia emme voi luvata, mutta keskimäärin kolme vuotta vanhat ajoneuvomme luovat varmasti miellyttävän ajokokemuksen.

Autonvuokraus Corkin lentoasemalla

Corkin lentoasema ORK sijaitsee lähellä Corkin kaupunkia, vain 6,5 kilometrin etäisyydellä. Aamun ja illan ruuhka-aikoja lukuun ottamatta, matka autonvuokrauksestamme Corkin lentoasemalta kaupungin keskustaan kestää vain noin vartin verran. Vuokra-auto Corkin lentoasemalta on nopea vaihtoehto liikkumiseen niin vilkkaalla lentoasemalla kuin eläväisessä Corkin ympäristössäkin. Autovuokraamostamme Corkin lentoasemalta voit noutaa ajoneuvosi pitkien aukioloaikojemme aikana ja vuokra-auton palautus onnistuu samalla toimipisteelle mihin tahansa vuorokauden aikaan. Asiakaspalvelumme neuvoo tarkemmin auton noutamisen lentoasemalta. Mikäli haluat, voit varata ajoneuvoon myös lisäpalveluita, kuten matkaasi sujuvoittavan GPS-navigaattorin, vapaat kilometrit, lastenistuimen tai vakuutuksen.

Koe luonnonkaunis Cork omaan tahtiin

Irlanti on mainio kohde juuri autoilevalle omatoimimatkailijalle. Jylhät rantamaisemat, joissa vehreät niityt päättyvät jyrkkiin putouksiin, saavat mielen lepäämään ja rauhoittumaan. Vaihda siis vuokra-autossakin pienempi vaihde silmään ja nauti sunnuntaiajelusta täysin siemauksin. Jatka samaan tahtiin johonkin lukuisista kaupungin pubeista ja vietä mukava ilta hyvän ruoan, juoman ja seuran parissa. Jätä vuokra-autosi odottamaan seuraavan päivän retkiä Irlannin maaseudulle tai läheiselle golf-klubille. Irlannissa on yli 400 golfkenttää ja näitä viheriöitä saapuu ihailemaan ja kokeilemaan vuosittain lukuisia pelaajia ympäri maailman. Mikäli historia ja arkkitehtuuri kiinnostavat enemmän, poikkea vaikkapa Blarney Castleen kaupungin ulkopuolelle. Kohteessa on kivi, jonka huhutaan antavan hyvät puhelahjat. Tai tutustu The Old City Gaolin vanhaan vankilaan. Kaupungin 150-vuotias oopperatalo on myös näkemisen arvoinen silloinkin, kun ei ole esitystä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Cork Lentoasema ORK Kinsale Road . Cork 51.852812, -8.492065 +353-12352030

Sixt-toimipiste Cork Lentoasema ORK

Kinsale Road
. Cork
 
Puhelinnro +353-12352030

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service