Auton vuokraus maassa Islanti

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Islanti

Suosituin kohteessa Islanti

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Keflavik Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu Islanti

Huomioitavaa Islannin ajokulttuurista

Huomioitavaa Islannin ajokulttuurista

Autonvuokraus Sixtin kautta onnistuu myös Islannissa. Kyseessä on varsin harvaan asuttu, mutta etäisyyksiltään ja pinta-alaltaan suuri maa. Siksi vuokra-auto Islannissa on pääkaupunki Reykjavikin ulkopuolelle halajavalle miltei pakollinen valinta. Autonvuokraus, Islanti ja loma - ne yksinkertaisesti kuuluvat yhteen. Vuokra-auton valinnassa vuokraamon maine ja palvelutaso ovat avainasemassa. Kansainvälisistä autovuokraamoista Islannissa Sixt tarjoaa palvelujaan niin lentoasemalla kuin pääkaupungissakin. Vuokra-autoihin on saatavilla yleisimmät lisäpalvelut, kuten GPS-navigaattorit ja lastenistuimet. Vuokra-auton varaaminen verkon kautta tai puhelimitse on suositeltavaa ennen maahan saapumista juuri sopivan ajoneuvotyypin saamisen takaamiseksi, sillä maa on nykyisin todella suosittu matkakohde. Tietyn mallin saatavuutta ei voida aina taata, ajoneuvoluokka (kuten neliveto) kuitenkin.Arkiseen suomalaiseen ajokulttuuriin tottuneella ei maa tarjoa suuria shokkeja. Sen sijaan maan erityisen luonteen takia monet liikennesäännöt ja -säädökset ovat poikkeavia. Nämä seikat tulee ottaa huomioon jo autonvuokrausta Islannissa suunnitellessanne.
  • Ajoneuvotyypillä on täällä suuri merkitys, sillä tavallinen henkilöauto riittää lähinnä maan kiertävää kehätietä, tietä no. 1 ajettaessa. Mikäli tie vie ns. F-teille, ei tavallinen matala henkilöauto enää riitä - näillä teillä henkilöautolla ajo on itse asiassa lainkin mukaan kiellettyä. Myös turistien suosimat tiet no. 35 ja 550 eivät ole henkilöautojen käytettävissä. Tällöin alla tulee olla neliveto kunnon maavaralla. Tämä ei ole ainoastaan paikallisten lainsäätäjien ja liikenneviranomaisten kiusantekoa vaan jo oman turvallisuutesi takaamista.
  • Hurjastelijoille ei tämä matkakohde ole tarkoitettu, sillä nopeimmatkin sallitut ajonopeudet vallitsevat kestopäällysteisillä teillä, näilläkin rajoitus on 90 km/h. Lisäksi moni sisämaan tie on avoinna vain kesäisin.
Paikalliset nähtävyydet

Paikalliset nähtävyydet

Pääkaupunki Reykjavik on melko pieni ja sen nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa jalan. Kuitenkin heti kaupungin ulkopuolelle lähdettäessä vuokra-auto nousee arvoon arvaamattomaan. Autonvuokraus Islannissa kannattaa aina, mikäli maa Reykjavikin ulkopuolella kiinnostaa vähääkään. Autovuokraamo Islanissa on kuitenkin harvinainen näky pääkaupunkiseudun ulkopuolella - onhan kyseessä varsinkin Reykjavikin ulkopuolella erittäin harvaan asuttu maa. Luonto on tietenkin se kaikkein suurin vetonaula tässä saarivaltiossa. Kuumat lähteet eli geysirit, joista kuuluisimmat ovat Geysir ja Strokkur, ovat parhaiten saavutettavissa juuri vuokra-autolla. Ne sijaitsevat helpon päivämatkan päässä Reykjavikistä. Blue Lagoonin geotermaalinen kylpylä puolestaan on hieman vajaan tunnin automatkan päässä pääkaupungista. Oman pidemmän matkansa yöpymisineen kuitenkin vaatii moni kohde, esimerkiksi Asbyrgin kanjoni pohjoisessa Islannissa Vatnajökullin kansallispuiston alueella. Kanjoni on saavutettavissa tien no. 85 kautta.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa maassa Islanti
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Islanti?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Islanti sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Islanti.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Islanti?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,2
Perustuu 984 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Ajoneuvo
(4,5)
Matka Sixtille
(4,4)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Islanti
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Islanti?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Islanti?

Tutustu autonvuokrauspaikkoihin kohteessa Islanti

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin Islanti

Näytä lisää