Auton vuokraus alueella Reykjavik

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Reykjavik

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Keflavik Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Reykjavik

Autonvuokraus Reykjavikissa on mutkaton tapa aloittaa matka Islannissa

Autonvuokraus Reykjavikissa on mutkaton tapa aloittaa matka Islannissa

Sixt Autovuokraamo Reykjavik tarjoaa käyttöösi vuokra-auton luotettavasti ja ammattitaidolla. Sedan, urheiluauto, maasturi, farmariauto tai vaikka minibussi - sinä päätät millaisen ajoneuvon haluat, ja me järjestämme asian. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme tarkemmin! Sixt Autovuokraamomme Reykjavikissa palvelee kaikissa autonvuokrausasioissa vuoden jokaisena päivänä. Voit tutustua tarjoamiimme autokategorioihin näppärästi netissä sekä varata vuokra-auton valmiiksi matkaasi varten. Osaava henkilökuntamme ja laaja valikoimamme vuokra-autoja ja lisäpalveluita ovat helposti käytettävissäsi. Meiltä saat käyttöösi tunnetuimpien merkkien uusimmat mallit, ja tietysti halutessasi myös esimerkiksi GPS-navigaattorin, lastenistuimen tai vakionopeudensäätimen. Huomaathan, että emme voi taata käyttöösi juuri tietyn automerkin tiettyä mallia, ainoastaan varaamasi ajoneuvokategorian. Jotkin kategoriat ovat vuokrattavissa vain yli 25-vuotiaille kuljettajille. Helpoiten järjestät vuokra-auton Reykjavikissa itsellesi puhelimitse tai verkkopalvelumme kautta.
Vuokra-autolla Reykjavikin ja koko saarivaltion monimuotoisuus avautuu

Vuokra-autolla Reykjavikin ja koko saarivaltion monimuotoisuus avautuu

Autonvuokraus Reykjavikissa on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat tutustua kaupunkiin ja sen lähialueisiin laajemminkin. Islanti toivottaa matkailijan tervetulleeksi vaikuttavalla luonnollaan ja viehättävällä kaupunki- ja kyläarkkitehtuurillaan. Reykjavikin keskusta kiehtoo matkailijoita erityisellä tunnelmallaan: pieni pääkaupunki on ilmava ja talot värikkäitä. Erityisen visuaalisuutensa lisäksi Reykjavik on tunnettu vilkkaasta kulttuuri- ja yöelämästään. Kaupungin suurimpia nähtävyyksiä ovat ikoninen Hallgrímurin kirkko, nykyarkkitehtuurin taidonnäyte musiikkitalo Harpa, Islannin kansallismuseo sekä lähellä Keflavikin lentokenttää karulla laavakentällä sijaitseva Sininen laguuni. Islannin vaikuttava luonto on läsnä jo pääkaupungin kaduilla, mutta oikeuksiinsa se pääsee kaupunkialueen ulkopuolella. Alle 50 kilometrin päässä Reykjavíkista sijaitsee Gullfossin kaksiosainen putous. Matkalla putoukselle voi pysähtyä Þingvellirissä: Unescon maailmanperintökohteessa joka on paitsi geologisesti kiinnostava tulivuoritoimintansa vuoksi, myös maailman vanhimman edelleen kokoontuvan parlamentin, alltingin, kokoontumispaikka jo 900-luvulta lähtien. Yhdessä Haukadalur-geysirin kanssa nämä nähtävyydet muodostavat suositun Kultainen kierros -reitin, jonka varrella on myös muita pysähtymisen arvoisia kohteita. Islannin lukuisat jäätiköt, tuliperäiset luonnonkohteet, kuten tulivuoret ja geysirit, sekä tietysti ympäröivä meri tekevät tästä pienestä valtiosta ainutlaatuisen matkakohteen.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Reykjavik
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Reykjavik?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Reykjavik sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Reykjavik.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Reykjavik?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Reykjavik. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,2
Perustuu 982 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Ajoneuvo
(4,5)
Matka Sixtille
(4,4)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Reykjavik
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Reykjavik?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Reykjavik?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Reykjavik?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Reykjavik

Näytä lisää