Autonvuokraus
Reykjanesbaer
Piilota
Islanti // Reykjanesbaer
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Reykjanesbaer

Autonvuokraus Reykjanesbærissa antaa sinulle mahdollisuuden kokea Islannin omalla tavallasi. Kansainvälisen Keflavikin lentokentän läheisyys tekee Sixt Autovuokraamosta Reykjanesbærissa kätevän aloituspaikan suunnitelmistasi riippumatta. Meillä on kattavat valikoimat vuokra-autoja kaikkiin olosuhteisiin: niin kaupunkiajoon soveltuvat henkilöautot, isot farmarit kuin suuren suorituskyvyn urheiluautotkin. Huomioithan, että osa teistä, niin sanotut F-tiet, vaativat nelivetomaastureita, jotka löydät myös autovalikoimistamme. Voit tehdä varauksesi kätevästi puhelimitse tai verkkosivujemme kautta juuri silloin, kun sinulla on siihen aikaa.

 
 • Keflavik Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Blikavöllur 5
  235 Reykjanesbaer

  ma. - su.06:00 - 18:00
  Juhlapyhä06:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Reykjanesbærissa

Toimipisteemme Reykjanesbærissa tarjoaa luotettavaa asiakaspalvelua joka päivä. Joustavat varausehtomme takaavat, että mahdolliset muutokset ja peruutus on maksutonta, mikäli maksat autoa noutaessasi. Hintoihimme kuuluu sadan kilometrin ajomatka per päivä, mutta voit halutessasi ottaa kilometripaketin rajattomine kilometreineen. Valinnaisiin lisäpalveluihimme kuuluvat myös esimerkiksi lisäkuljettajan lisääminen varaukseesi, navigaattorin vuokraus tai lasi- ja rengasturvavakuutus. Sään niin vaatiessa suosittelemme myös talvirenkaita. Huomioithan, että lupaamme ainoastaan ajoneuvon kategorian, emmekä voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia. Asiantunteva palvelumme takaa, että niin työmatkalaiset, lomalaiset kuin paikallisetkin saavat tarvitsemansa vuokra-auton Reykjanesbærista.

Vuokra-auton vuokraaminen Reykjanesbærista avaa ovet koko maahan!

Suurin osa maahan saapuvista matkailijoista lentää Reykjanesbærissa sijaitsevalle Keflavikin lentokentälle, joten kätevintä on ottaa vuokra-auto Reykjanesbærista heti kättelyssä. Pääkaupunki Reykjavik on noin tunnin ajomatkan päässä, joten siellä kannattaa toki pysähtyä päiväksi tai pariksi. Kuuluisa Blue Lagoon -kylpylä on helpon ajomatkan päässä Reykjavikista. Maan mahtavimmat näyt ovat kuitenkin kaupungin ulkopuolella, joten itsenäinen road trip on ehdoton tapa kokea kaikki saaren parhaat puolet! Kultainen Kierros -nimellä tunnettu reitti on hieno päiväretki pääkaupungista, jossa pääset näkemään niin Gullfoss-vesiputouksen, Geysirin eli kuuman lähteen kuin Thingvellir-kansallispuistonkin. Eri osissa maata on omat vetonaulansa. Etelä-Islannissa tulet näkemään osia Vatnajökullin jäätiköstä, jäätikkölaguuneita ja mustia hiekkarantoja esimerkiksi Vikin kylässä. Maisemat ovat kuitenkin omalla tavallaan häikäisevät, vie tie sinut sitten mihin tahansa tässä kuvauksellisessa maassa. Autonvuokraus Reykjanesbærista sallii sinun tehdä omannäköisesi matkan Islantiin!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service