Autonvuokraus
Reykjavik
Piilota
Islanti // Reykjavik
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Reykjavik

Sixt Autovuokraamo Reykjavik tarjoaa käyttöösi vuokra-auton luotettavasti ja ammattitaidolla. Sedan, urheiluauto, maasturi, farmariauto tai vaikka minibussi - sinä päätät millaisen ajoneuvon haluat, ja me järjestämme asian. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme tarkemmin!

 
 • Keflavik Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Blikavöllur 5
  235 Reykjanesbaer

  ma. - su.06:00 - 18:00
  Juhlapyhä06:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Reykjavik Krokhals

  Sixt Autonvuokraus
  Krokhals 9
  110 Reykjavik

  ma. - su.08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Reykjavikissa on mutkaton tapa aloittaa matka Islannissa

Sixt Autovuokraamomme Reykjavikissa palvelee kaikissa autonvuokrausasioissa vuoden jokaisena päivänä. Voit tutustua tarjoamiimme autokategorioihin näppärästi netissä sekä varata vuokra-auton valmiiksi matkaasi varten. Osaava henkilökuntamme ja laaja valikoimamme vuokra-autoja ja lisäpalveluita ovat helposti käytettävissäsi. Meiltä saat käyttöösi tunnetuimpien merkkien uusimmat mallit, ja tietysti halutessasi myös esimerkiksi GPS-navigaattorin, lastenistuimen tai vakionopeudensäätimen. Huomaathan, että emme voi taata käyttöösi juuri tietyn automerkin tiettyä mallia, ainoastaan varaamasi ajoneuvokategorian. Jotkin kategoriat ovat vuokrattavissa vain yli 25-vuotiaille kuljettajille. Helpoiten järjestät vuokra-auton Reykjavikissa itsellesi puhelimitse tai verkkopalvelumme kautta.

Vuokra-autolla Reykjavikin ja koko saarivaltion monimuotoisuus avautuu

Autonvuokraus Reykjavikissa on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat tutustua kaupunkiin ja sen lähialueisiin laajemminkin. Islanti toivottaa matkailijan tervetulleeksi vaikuttavalla luonnollaan ja viehättävällä kaupunki- ja kyläarkkitehtuurillaan. Reykjavikin keskusta kiehtoo matkailijoita erityisellä tunnelmallaan: pieni pääkaupunki on ilmava ja talot värikkäitä. Erityisen visuaalisuutensa lisäksi Reykjavik on tunnettu vilkkaasta kulttuuri- ja yöelämästään. Kaupungin suurimpia nähtävyyksiä ovat ikoninen Hallgrķmurin kirkko, nykyarkkitehtuurin taidonnäyte musiikkitalo Harpa, Islannin kansallismuseo sekä lähellä Keflavikin lentokenttää karulla laavakentällä sijaitseva Sininen laguuni. Islannin vaikuttava luonto on läsnä jo pääkaupungin kaduilla, mutta oikeuksiinsa se pääsee kaupunkialueen ulkopuolella. Alle 50 kilometrin päässä Reykjavķkista sijaitsee Gullfossin kaksiosainen putous. Matkalla putoukselle voi pysähtyä Žingvellirissä: Unescon maailmanperintökohteessa joka on paitsi geologisesti kiinnostava tulivuoritoimintansa vuoksi, myös maailman vanhimman edelleen kokoontuvan parlamentin, alltingin, kokoontumispaikka jo 900-luvulta lähtien. Yhdessä Haukadalur-geysirin kanssa nämä nähtävyydet muodostavat suositun Kultainen kierros -reitin, jonka varrella on myös muita pysähtymisen arvoisia kohteita. Islannin lukuisat jäätiköt, tuliperäiset luonnonkohteet, kuten tulivuoret ja geysirit, sekä tietysti ympäröivä meri tekevät tästä pienestä valtiosta ainutlaatuisen matkakohteen.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service