Autonvuokraus
Beer-Sheva
Piilota
Israel // Beer-Sheva
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Beer-Sheva

Israel tarjoaa matkailijalle upeita elämyksiä, kun Sixt autonvuokraus Beersebassa on osana matkaohjelmaa. Työmatkatkin sujuvat kuin tanssi vain, kun saa itse päättää reitit ja aikataulut. Sixt Autovuokraamo Beersebassa tarjoaa autonvuokrausta helposti ja edullisesti. Liikuitpa sitten Bersebassa yksin, kaksin tai isommalla joukolla, Sixt Autovuokraamon valikoimasta löydät sopivan ajoneuvon. Luotettavat farmarit helpottavat perheen lomailua, taloudelliset sedanit sopivat oivasti pariskunnille, ja liikematkat hoituvat tyylillä uusilla ajoneuvoilla. Isommat kaveriporukat mahtuvat tilaviin minibusseihin. Autonvuokraus Beersebassa hoituu näpsäkästi etukäteen joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme.

 
 • Beer Sheva
  1 Pincas Ha'Hozev Street
  84107 Beer-Sheva

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Beer Sheva

  Sixt Autonvuokraus
  1 Pincas Ha'Hozev Street
  84107 Beer-Sheva

  ma. - to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 12:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokrausta Beersebassa lisäpalveluin

Sixt Autovuokraamo Beerseba on loistava valinta, kun tahdot kokea ja nähdä enemmän Israelin matkallasi. Ajele uusilla ajoneuvoilla huoletta, sillä kilometrit ovat vapaat! Muistathan kuitenkin tilausta tehdessäsi, että Sixt takaa autokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Kattavien peruspalveluiden lisäksi on mahdollista valita lisäpalveluista, kuten GPS-navigaattori, joka auttaa vieraammilla tieosuuksilla. Lasten turvaistuimilla saat turvattua perheen pienempien matkanteon, ja lisävakuutukset ovat oiva turva yllättävien tilanteiden varalle. Tutustu valikoimaamme internetsivuillamme ja tee varaus jo tänään!

Koe aavikkomainen Beerseba Sixt vuokra-autolla

Beerseba eli Beer Sheva tai Beer Sheva on noin 200.000 asukkaan kaupunki Israelissa. Se on Negevin autiomaan suurin kaupunki ja koko Israelin neljänneksi suurin kaupunki. Historiallinen aavikkokaupunki on karuudessaan kaunis ja kiehtova. Paras tapa kulkea täällä paikasta toiseen on ehdottomasti vuokra-auto, jonka saatkin allesi näpsäkästi Sixt autovuokraamosta. Saavutat majapaikkasi sekä kiehtovat nähtävyydet oman aikataulusi mukaan. Lähde tutkimaan vaikkapa kaupungissa sijaitsevaa Unescon maailmanperintöluettelokohdetta Tel Beer Shevaa, jonne ajat vartissa kaupungin keskustasta. Historiasta kiinnostuneille ehdoton käyntikohde on vanhassa kaupungissa sijaitseva ANZAC Memorial Center ja sotahauta-alue, jonne on haudattu ensimmäisen maailmansodan aikana kaatuneita sotilaita.

Perheen pienimpiä kiinnostanee Negevin eläintarha, jonne hurauttaa kaupungista noin 15 minuutissa. Tarhan eläimistöön kuuluvat eksoottiset eläimet, kuten käärmeet ja liskot, erilaiset linnut ja nisäkkäät, kuten seeprat, kamelit ja paikalliset arabian sudet. Eläintarhan lisäksi kaupungissa on opettavainen ja hauska Lunadan lastenmuseo, jonne hurautat myös noin 15 minuutissa keskustasta. Monien mahdollisuuksien Sixt Autovuokraamo kruunaa Beersebaan suuntautuvan matkasi!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service