Auton vuokraus maassa Israel

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Israel

Suosituin kohteessa Israel

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tel Aviv kv. Lentoas. alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Israel

Autonvuokraus Sixtillä Israelissa

Autonvuokraus Sixtillä Israelissa

Autonvuokraus Sixtin kautta Israelissa on helppoa ja vaivatonta, olitpa sitten matkalla turistina tai liikematkustajana. Yhtiöllä on autovuokraamoja Israelissa kaikissa maan suurimmissa kaupungeissa, kuten Tel Avivissa, pääkaupunki Jerusalemissa, Haifassa ja Eilatissa. Sixt tarjoaa vuokra-autoihin Israelissa lukuisia lisäpalveluita, joista voit valita juuri ne, mitä tarvitset: GPS-navigaattorit, vakuutukset, lastenistuimet... ota kuitenkin huomioon, ettei kaikkien lisävarusteiden tai ajoneuvomallien saatavuutta voida kaikissa toimipisteissä kuitenkaan taata. Ajoneuvokategorian saatavuuden voimme kuitenkin tietyn mallin sijaan taata. Varsinkin kesän matkailukaudella on suositeltavaa olla ajoissa liikkeellä ja tehdä varaukset vuokra-autoihin verkon kautta, mikäli haluaa saada juuri toivomansa palvelut. Varatessasi ennakkoon netissä on myös autovuokraamossa Israelissa asiointi huomattavasti nopeampaa paikan päällä.
Ajaminen Israelissa

Ajaminen Israelissa

Kooltaan kyseessä ei ole kovin suuri maa, vain hieman Keski-Suomen maakuntaa suurempi. Ajaminen kohteesta kuin kohteesta toiseen onnistuu mainiosti yhden päivän aikana, eikä yöpymisiä välietapeissa tarvita tämän puolesta. Pääsääntöisesti tieinfrastruktuuri on myös varsin hyväkuntoista varsinkin suuremmilla teillä. Liikenne on oikeanpuolista, joten tämän puolesta ei suomalaisille matkaajille ole luvassa suurempia shokkeja. Liikennemerkit ja -säännöt vastaavat muutoinkin läntisen Euroopan vastaavia hyvin pitkälle. Opasteet ovat selkeitä ja niitä on paljon. Samaten liikennepoliisit ja nopeudenvalvontakamerat teiden varsilla ovat varsin tuttu näky. Joillakin teillä saatetaan soveltaa automaattisesti valvottavia tietulleja. Pääsäntöisesti teiden numeroinnissa noudatetaan selkeää logiikkaa: idästä länteen kulkevilla teillä numerot ovat parittomia, pohjoisesta länteen kulkevilla puolestaan parillisia. Autonvuokraus Israelissa on suositeltavaa jo siksikin, että maassa noudatetaan perjantain ja lauantain aikana sapattia, eikä julkista liikennettä tällöin ole juurikaan saatavilla ja taksiakin voi olla vaikea saada tilattua.
Mihin mennä vuokra-autolla?

Mihin mennä vuokra-autolla?

Vuokra-auto takaa sen, että pääset matkaamaan juuri niihin kohteisiin, joihin haluatkin - oli sitten julkisen liikenteen yhteyksiä saatavilla tai ei. Israelissa nähtävää riittää maan pienestä pinta-alasta huolimatta todella runsaasti. Historia on läsnä sen vanhoissa kaupungeissa vahvasti, sillä alue on ollut kulttuurien kohtauspaikka jo ennen meidän ajanlaskumme alkua. Myös rantaelämää kaipaaville eräät Välimeren alueen parhaista rannoista esimerkiksi Eilatin ja Tel Avivin alueilla ovat maanpäällisiä paratiiseja. Varsinkin Punaisenmeren rannalla sijaitseva Eilat koralliriuttoineen on maailmanlaajuisesti yksi suosituimmista matkakohteissa sukellusta harrastavien parissa. Jerusalemin merkitystä koko maailman kulttuurihistorian kannalta ei voi ohittaa: Itkumuuri, Al-Aqsan moskeija, vanhakaupunki eri uskontokuntien osineen... kolmen uskonnon pyhässä kaupungissa pää voi helposti mennä pyörille eri aikakausien ja kulttuurien kohdatessa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Israel

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Israel?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Israel sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Israel.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Israel?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Israel

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Israel?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Israel?