Auton vuokraus toimipisteestä Tel Aviv kv. Lentoas.

 

Suosituin kohteessa Tel Aviv kv. Lentoas.

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tel Aviv kv. Lentoas. alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Tel Aviv kv. Lentoas.

Osoite

Ben Gurion Airport, 70100 Tel Aviv, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Tel Aviv kv. Lentoas.

Sixt Autovuokraamo Tel Avivin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Tel Avivin lentoasemalla

Laskeuduttuasi Tel Aviviin saat vuokra-auton näppärästi allesi Sixt Autovuokraamosta Tel Avivin kansainväliseltä lentoasemalta, sillä löydät meidät heti saapuvien lentojen aulasta, ensimmäisestä kerroksesta. Israeliin pääset tutustumaan luotettavalla ja turvallisella vuokra-autolla, koska kaikki ajoneuvomme ovat uusia malleja suosituilta automerkeiltä. Toimipisteemme valikoimaan kuuluvat työmatkalaiselle tai pariskunnalle sopivat taloudelliset henkilöautot, perheiden suurempaan tilan tarpeeseen vastaavat farmarit, vankat ja tyylikkäät maasturit sekä premium-luokan urheilu- ja avoautot ylellisyyttä kaipaavalle kuskille. Sixt tarjoaa myös monenlaisia käteviä lisäpalveluita, kuten vakuuksia yllättävien tilanteiden varalle, perheen pienemmät turvallisesti kuljettavat lastenistuimet ja perille oikeaan paikkaan ohjaavan GPS-navigaattorin. Teet varauksen vuokra-autosta helposti etukäteen nettisivuillamme tai soittamalla meille puhelimitse, mutta pyydämme ottamaan huomioon sen, että voimme luvata vain autokategorian, emme tiettyä ajoneuvon mallia.
Autonvuokraus Tel Avivin lentoasemalla

Autonvuokraus Tel Avivin lentoasemalla

Tel Avivin lentoasema, joka yleisesti tunnetaan nimellä Ben Gurionin kansainvälinen lentoasema, on Israelin suurin lentoasema. Sen kansainvälinen lyhenne on TVL. Se sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Tel Avivin keskustasta ja noin 40 kilometriä Jerusalemista. Kätevän sijainnin ansiosta monet Israelin tunnetuimmista nähtävyyksistä ovat vain kohtuullisen ajomatkan päässä. Autonvuokraus Tel Avivin lentoasemalla on edullista, ja voit tutustua tarjouksiimme jo etukäteen verkkosivuillamme ja tehdä samalla varauksen, jotta pääset matkaan vaivattomasti heti tultuasi maahan.
Koe kaikki pilvenpiirtäjistä hiekkarantoihin Sixtin vuokra-autolla

Koe kaikki pilvenpiirtäjistä hiekkarantoihin Sixtin vuokra-autolla

Israelin hallinnollinen pääkaupunki Tel Aviv on vain lyhyen ajomatkan päässä lentoasemalta, mutta tarjoaa sitäkin monipuolisemmin erilaista tekemistä ja näkemistä. Voit suunnata Tel Avivin vanhaan keskustaan ja Rothschild Boulevardille ja ihastella ympäröivää Bauhaus-arkkitehtuuria, joka on päässyt myös UNESCOn maailmanperintölistalle. Välimeren rannalla sijaitseva satamakaupunginosa Vanha Jaffa henkii vuosituhansia vanhaa historiaa ja siellä voi tutustua vanhoihin rakennuksiin, kuten Pyhän Pietarin kirkkoon. Kannattaa myös kivuta Vanhan Jaffan mäelle, jonka laelta voi ihailla Tel Avivin rantoja sekä kaupungin monia pilvenpiirtäjiä. Kun ajat Tel Avivin pohjoisosaan, löydät kaupungin ja koko Israelin korkeimmat pilvenpiirtäjät. Azrieli Towers -pilvenpiirtäjissä voit nousta 49. kerrokseen katselemaan kaupungin ylle avautuvaa näkymää. Autonvuokraus Tel Avivin lentoasemalla tuo kuuluisat nähtävyydet helposti lähellesi!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tel Aviv kv. Lentoas.

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tel Aviv kv. Lentoas.?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tel Aviv kv. Lentoas. sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tel Aviv kv. Lentoas..
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tel Aviv kv. Lentoas.?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tel Aviv kv. Lentoas.

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tel Aviv kv. Lentoas.?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tel Aviv kv. Lentoas.?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?