Auton vuokraus toimipisteestä Holon

 

Ohjeet toimipisteeseen Holon

Osoite

Haorgim 15, 58856 Holon, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Holon

Tervetuloa Holonin Sixt Autovuokraamoon

Tervetuloa Holonin Sixt Autovuokraamoon

Sixt Autovuokraamo Holonissa on palvelupisteesi autonvuokraukseen liittyen. Holon sijaitsee Tel Avivin eteläpuolella Israelissa, lähellä Tel Avivin kansainvälistä lentokenttää, josta onkin lyhyt matka Holonin Sixt Autovuokraamoon. Matka taittuu kevyesti joko taksilla tai julkista liikennettä hyödyntäen. Sijaintimme Tel Avivin ulkopuolella mahdollistaa ruuhkattoman ja kiireettömän palvelun. Meidät on helppo löytää, sillä iso parkkipaikkamme ja sen keskellä oleva toimistomme näkyvät moneen ilmansuuntaan. Kun olet saanut vuokraamasi ajoneuvon, voit helposti tutustua Holoniin tai - koska kaksi rannikon pääväylää kulkee ihan Holonin ohitse - meiltä on helppo jatkaa matkaa Tel Aviviin tai syvemmälle sisämaahan.
Holonista Tel Aviviin ja takaisin

Holonista Tel Aviviin ja takaisin

Sixt Autovuokraamo Holonista vuokraamasi auto on kätevä tapa tutustua Holoniin tai läheiseen Tel Avivin kaupunkiin. Vuokraamosta on hyvät tiet jatkaa matkaa ja löydät valikoimastamme varmasti sinua miellyttävän vuokra-auton. Autonvuokraus Holonin Sixt Autovuokraamossa on kätevää ja vaivatonta. Tutustu saatavilla olevaan valikoimaan vuokra-autoja verkkosivuillamme ja valitse sinulle parhaiten sopiva menopeli ja ajankohta, jolloin vuokra-autoa tarvitset. Saat tehtyä varauksen suoraan verkossa ja vuokra-autosi odottaa sinua Holonissa. Kattava valikoimamme pitää sisällään tunnetuimpien automerkkien uusimpia malleja eri kategorioissa, joten meiltä on helppo löytää juuri sinun tarpeitasi parhaiten palveleva ajoneuvo. Kaikki Sixt Autovuokraamo Holonin vuokra-autot ovat kattavasti varusteltuja ja monessa on lisävarusteena lisäksi esimerkiksi vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Ajoneuvoja on saatavana eri kokoisia, pienistä henkilöautoista tila-autojen ja premium-luokan autojen kautta pikkubusseihin.Ajantasaisimman ajoneuvotilanteemme saat aina selville verkkosivuiltamme. Voit myös lisätä varauksellesi lisäpalveluita, joilla teet matkustamisestasi vaivattomampaa. Ryhmässä matkustaessa lisäkuljettajan lisääminen helpottaa yhden kuljettajan ajotaakkaa ja navigaattori pitää huolen, että pääsette perille vaivattomasti. Matkustitpa Israelissa sitten työn tai vapaa-ajan merkeissä, niin Sixt Autovuokraamo Holonissa pitää huolen, että voit keskittyä itse matkantekoon.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Holon

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Holon.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Holon?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Holon?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Holon syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 7 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Holon

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Holon?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?