Auton vuokraus alueella Holon

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Holon

Autonvuokraus Holonissa - laadukkaat ajoneuvot ja vapaat kilometrit

Autonvuokraus Holonissa - laadukkaat ajoneuvot ja vapaat kilometrit

Kun alla on Sixt Autovuokraamo Holonista hankittu vuokra-auto, voit suunnata minne vain Israelin matkallasi. Laadukkaat, uudet ajoneuvot antavat ajomukavuuden niin työmatkalaisille kuin lomalaisillekin. Valitse kattavasta autovalikoimastamme tilava farmari perhelomalle tai näppärä pikkuauto pariskunnalle. Voit ottaa allesi myös isommalle porukalle sopivan minibussin. Tutustu autonvuokraustarjouksiimme ja autokalustoomme Sixt Autovuokramo Holonin internetsivuilla. Voit tehdä varauksen etukäteen joko verkkosivuillamme tai puhelimitse. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun heti!Sixt Autovuokraamo Holonissa tarjoaa vuokra-ajoneuvot vain uusilta ja tunnetuimmilta automerkeiltä. Muistathan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan ajoneuvokategorian, ei tarkkaa merkkiä tai mallia. Voit huoletta tutustua Holonin lähialueisiin ja nauttia maisemista, sillä tarjoamme vapaat kilometrit! Kattavien peruspalveluiden lisäksi voit valita lisäpalveluista mm. GPS-navigaattorin, joka helpottaa perille löytämistä, lasten turvaistuimet perheen pienempien turvaksi, tai maksaa lisäkuljettajasta, mikäli teillä on seurueessa useampi kuljettaja. Lisäturvapalveluilla saat mielenrauhan yllättävien tilanteiden varalle. Luotettava ja ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä, kaikissa kysymyksissä ja ongelmissa.
Holon tutuksi Sixt vuokra-autolla

Holon tutuksi Sixt vuokra-autolla

Autonvuokraus Holonissa on mainio tapa tutustua tähän hieman alle 200.000 asukkaan kaupunkiin, joka sijaitsee vain kymmenen kilometrin päässä Israelin toiseksi suurimmasta kaupungista Tel Avivista. Kaupunki on tunnettu erityisesti teollisuudesta, mutta myös lapsiystävällisistä kohteistaan. Näitä ovat esimeriksi Israel Childrens Museum -lastenmuseo sekä sen välittömässä yhteydessä toimiva La Park -vesipuisto. Molemmat saavutat näpsäkästi Sixt vuokra-autolla kaupungin keskustasta vain muutamassa minuutissa. Mukana tilavissa vuokra-autoissa kulkee koko perhe sekä tarvittavat varusteetkin.Shoppailusta ja suuren kaupungin sykkeestä kiinnostuneet voivat suunnata vuokra-auton nokan kohti Tel Avivin kaupunkia, jonne ajaa noin puolessa tunnissa Holonista. Käy tutustumassa upeaan Jaffan vanhaan kaupunkiin ja shoppaile Carmelin markkinoilla. Kiertele vapaasti katselemassa kaupungin synagogia taikka pulahda mereen rannalla. Valinta on sinun! Valitse allesi Sixt vuokra-auto Holonistaa, ja kuljeta seurueesi laadukkaasti Holonista Tel Aviviiin ja takasin. Ottamalla matkaohjelmaasi mukaan autonvuokrauksen Holonin Sixt Autovuokraamosta, koet laadukkaasti enemmän!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Holon
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Holon.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Holon?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Holon. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Holon?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
5,0
Perustuu 7 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Holon
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Holon?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Holon?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Holon

Näytä lisää