Auton vuokraus toimipisteestä Tel Aviv Hotel Hilton

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Tel Aviv Hotel Hilton

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Tel Aviv Hotel Hilton alkaen 12.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Tel Aviv Hotel Hilton toimipaikkaan

Osoite

HaYarkon St 205 Independence Park, 6340506 Tel Aviv, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ke - To
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipaikassa Tel Aviv Hotel Hilton

Tel Aviv Hotel Hiltonin Sixt Autovuokraamo toivottaa sinut tervetulleeksi

Tel Aviv Hotel Hiltonin Sixt Autovuokraamo toivottaa sinut tervetulleeksi

Sixt Autonvuokraamo Tel Aviv Hotel Hilton on oikea valinta sinulle, joka matkaat Israelin suurkaupunkiin, Tel Aviviin työ-, hää-, loma- tai rennolle kaverimatkalle ja haluat mukavan vaivatonta liikkumista rannalle, shoppailuihin ja historiallisiin nähtävyyksiin. Laajassa ajoneuvovalikoimassamme ovat niin budjettitietoisen matkaajan sedanit kuin myös näyttävät premium-luokan ajoneuvot. Mikäli saavut Ben Gurionin lentoasemalle, pääset Tel Aviv Hotel Hiltonin -toimipisteeseemme junalla numero 50 HaHaganan asemalle, ja siitä bussilla numero 204 Ben Yehudan/Arlozorovin pysäkille. Suuri, korkeuksiin kohoava Hilton hotelli on helppo havaita rannan tuntumassa. Vieressä olevaa HaYarkonin katua pitkin on helppoa lähteä suoraan tutustumaan suosittuihin kohteisiin, kuten vartin ajomatkan päässä oleviin Nahalat Binyamin ostosparatiisiin ja boheemiin Jaffan vanhaan kaupunkiin. Rokach Bulevardia pitkin taas pääsee pohjoiseen, ja Valtatie 20:lle, jota pitkin voi ajella ihastelemaan Haifan kuuluisaa Bahá'ín puutarhaa. Sixt Autovuokraamo Tel Aviv Hotel Hiltonin laadukkailla ajoneuvoilla vajaan 100 kilometrin matka Haifaan on nautinto, ja voit itse päättää pysähdyspaikat ja reitit.
Valitse Sixtin vuokra-auto Tel Aviv Hotel Hiltonista ja nautit Israelista uudella tavalla

Valitse Sixtin vuokra-auto Tel Aviv Hotel Hiltonista ja nautit Israelista uudella tavalla

Varaaminen Sixtiltä on helppoa, ja voit tehdä sen milloin ja missä vain sinulle parhaiten sopii. Valitse Tel Aviv Hotel Hiltonin -toimipisteen laajasta ajoneuvovalikoimasta mm. perhelomille erinomaisesti sopivista, tilavista farmareista, näppäristä kaupunkiajeluun soveltuvista sedaneista, näyttävistä premium-luokan henkilöautoista ja suuremman seurueen kuljettamiseen oivallisista minibusseista. Varaa samalla hyödylliset lisäpalvelut ja -varusteet. Ensi kertaa kaupungissa vierailevat voivat hyötyä GPS-navigaattorin antamista ajo-ohjeista, kun pienten lasten kanssa matkustavat saavat turvattua lasten turvaistuimilla arvokkaiden matkalaisten loman. Lisää useampi kuljettaja varaukseen, ja saat jaettua ajamisen nautintoa muillekin seurueen kuljettajille. Näihin ja muihin Sixt Autovuokraamo Tel Aviv Hotel Hiltonin lisäpalveluihin voit tutustua näppärästi verkkosivuillamme, mobiilisovelluksellamme tai soittamalla asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Huomioithan varausta tehdessäsi, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tel Aviv Hotel Hilton
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tel Aviv Hotel Hilton?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tel Aviv Hotel Hilton sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tel Aviv Hotel Hilton.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tel Aviv Hotel Hilton?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,2
Perustuu 41 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tel Aviv Hotel Hilton
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tel Aviv Hotel Hilton?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tel Aviv Hotel Hilton?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?