Auton vuokraus toimipisteestä Bney Brak

 

Ohjeet toimipisteeseen Bney Brak

Osoite

Aharonowitz 12, 51377 Bney Brak, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Pe
08:00 - 12:00
Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Bney Brak

Toivotamme sinut tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Bnei Brakissa

Toivotamme sinut tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Bnei Brakissa

Tel Avivin suurkaupunkialueeseen kuuluvassa Bnei Brakissa, joka tunnetaan myös nimellä Bene-Berak, autonvuokraus on hieno ja helppo tapa tutustua alueen monipuoliseen tarjontaan, joten aloita matkasi Sixt Autovuokraamon Bnei Brakin -toimipisteestä ja lähde matkaan luotettavalla ja uutuuttaan kiiltelevällä laatuautolla. Paikallisbussilla on todella näppärää saapua noutamaan vuokra-autoa, sillä eri suunnista tulevat bussit ohittavat toimipisteen aivan vierestä, esimerkiksi Tel Avivin keskustasta pääsee reilussa puolessa tunnissa meille ja Bnei Brakin rautatieasemalta on vain noin 15 minuutin bussimatka. Bnei Brakin toimipisteestä vuokra-autolla lähteminen on myös tehty helpoksi, sillä pääset suurille moottoriteille 20 ja 4 aivan lähistöltä. Autovalikoimaamme kuuluvat yhdelle hengelle tai pienelle matkaseurueelle sopivat taloudelliset henkilöautot, suuremmalle joukolle tai perheelle lisätilaa antavat farmarit, tehokkaat ja vakaat maasturit sekä liikematkaajalle tyyliä ja näyttävyyttä tuovat urheilu- ja avoautomme.
Bnei Brak tulee tutuksi joustavasti ja turvallisesti Sixtin vuokra-autolla

Bnei Brak tulee tutuksi joustavasti ja turvallisesti Sixtin vuokra-autolla

Tarjoamme joukon erilaisia lisäpalveluita, joilla parannat ajokokemustasi. Vuokraukseen automaattisesti kuuluvat vapaat ajokilometrit, vahinkovakuutus ja lisäksi vielä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Oletko tullut lasten kanssa Bnei Brakiin matkailemaan? Meiltä löydät lasten turvaistuimet niin vauvalle kuin vähän suuremmallekin pienokaiselle, ja kenties GPS-navigaattori tulee tarpeeseen, jos mielessä on tietyt kohteet reissun aikana, jotka ehdottomasti haluaa nähdä. Jos olet tullut työmatkalle alueelle ja haluat pitää yhteyttä kotimaahan jääneeseen perheeseen edullisesti ja helposti, valitse lisäpalveluksi PTA Plus, jolla soitat ilmaiseksi jopa tunnin ajan kansainvälisiä puheluita ja käytät nopeaa nettiä. Kun kavereiden kesken on päädytty vuokraamaan joku tyylikkäistä luksusautoistamme, ajonautinto halutaan jakaa kenties useamman kuin yhden kuskin kesken, jolloin lisäkuljettajan nimeäminen on se lisäpalvelu, jolla kuskin vaihto onnistuu vaivattomasti reissussa ollessa. Autonvuokraus Bnei Brakissa onnistuu helpoiten, kun teet varauksen etukäteen netissä tai puhelimitse. Muistathan kuitenkin, että lupaamme vain ajoneuvon kategorian, emme tiettyä automallia.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bney Brak

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bney Brak.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bney Brak?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bney Brak?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Bney Brak syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 10 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bney Brak

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bney Brak?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?