Auton vuokraus toimipisteestä Tel Aviv Merkaz

 

Suosituin kohteessa Tel Aviv Merkaz

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tel Aviv Merkaz alkaen 07.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Tel Aviv Merkaz

Osoite

Hamasger 9, 6777658 Tel Aviv, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Pe
08:00 - 12:00
Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Tel Aviv Merkaz

Tervetuloa Tel Avivin Sixt Autovuokraamoon

Tervetuloa Tel Avivin Sixt Autovuokraamoon

Monipuolinen, ja moderni Israelin, Tel Avivin kaupunki houkuttelee tutkimusretkelle Sixt Autonvuokraamo Tel Avivin ajoneuvoilla. Koe ajamisen nautinto uusilla ja laadukkailla ajoneuvoilla ja kokeile, mitä on helppo ja vaivaton varaaminen verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme. Valikoimamme pienillä ja taloudellisilla sedaneilla sulaudut suurkaupungin sekaan kuin kala Välimereen, ja tilavissa farmareissa kulkee viihtyisästi koko perhe. Tee liikematkastasi näyttävän jouheva valitsemalla premium-luokan ajoneuvo. Yritysasiakaspalvelumme tekee yrityksellenne tarjouksen, jonka kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat ajoneuvot ovat vailla vertaa. Tel Avivin -toimipisteemme sijaitsee Harakevetin kaupunginosassa, Valtatie 2:n lähellä, La Guardian liittymän läheisyydessä. Tel Avivin lentoasemalta saavut meille helposti ja nopeasti junalla numero 50, noin 12 minuutissa. Jää pois Tel Aviv Ha'Haganan asemalla, josta kävelee noin vartissa perille. Taksilla lentoasemalta toimipisteeseemme ajaa noin 20 minuutissa. Valtatien läheisyys antaa useita vaihtoehtoja seikkailun alulle, ajelitpa sitten Tel Avivin keskustan nähtävyyksiin tai 70 kilometrin päähän, historiallisen Jerusalemin kaupunkiin.
Sixt Autovuokraamo Tel Aviv tarjoaa vaivattomuutta ja mukavuutta matkallesi

Sixt Autovuokraamo Tel Aviv tarjoaa vaivattomuutta ja mukavuutta matkallesi

Matkamukavuutta historiallisen kiehtovissa maisemissa lisäävät meidän monipuoliset ja hyödylliset lisävarusteemme ja -palvelumme. Varusta Tel Avivissa Sixtin vuokra-auto neuvokkaalla GPS-navigaattorilla, niin eivät jää nähtävyydet näkemättä turhien eksymisten vuoksi. Varaa meiltä myös lasten turvaistuimet pienimmäisten matkan turvaksi. Ajonautintoa ja vastuuta voit jakaa seurueen muille kuljettajille, kun ilmoitat varauksen yhteydessä useamman kuljettajan. Varaus on helppoa ja kätevää tehdä jo kotona, verkkosivuillamme tai lataamalla Sixtin mobiilisovelluksen. Näet samalla kertaa Tel Avivin -toimipisteen lisäpalveluvalikoiman ja sivusto laskee kokonaishinnan valintojesi mukaan. Voit lisäksi peruuttaa ja muuttaa ilmaiseksi varauksen, kun valitset maksun vuokra-autoa noudettaessa. Otathan ystävällisesti varausta tehdessäsi huomioon, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä tai -mallia, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian. Autonvuokraus Tel Avivissa on vapauttavan helppo ja mukava lisä matkallesi!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tel Aviv Merkaz

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tel Aviv Merkaz?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tel Aviv Merkaz sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tel Aviv Merkaz.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tel Aviv Merkaz?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tel Aviv Merkaz

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tel Aviv Merkaz?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tel Aviv Merkaz?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?