Auton vuokraus toimipisteestä Tel Aviv Hayarkon

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Tel Aviv Hayarkon

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Tel Aviv Hayarkon alkaen 15.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Tel Aviv Hayarkon toimipaikkaan

Osoite

122 Hayarkon St, 63573 Hayarkon, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipaikassa Tel Aviv Hayarkon

Tel Aviv HaYarkonin Sixt Autovuokraamo palvelee sinua autonvuokrausasioissa

Tel Aviv HaYarkonin Sixt Autovuokraamo palvelee sinua autonvuokrausasioissa

Koe vauhdikas loma tai rentouttava kulttuurimatka Israelin suurkaupunki Tel Avivissa, Sixt Autonvuokraamo Tel Aviv HaYarkonin laadukkailla ja mukavilla ajoneuvoilla. Varaa laajasta valikoimastamme tilavat farmarit perhelomalle, premium-luokan ajoneuvot näyttävämpään ajoon vaikkapa työmatkalle, minibussit isomman seurueen matkalle ja pienet ja näppärät sedanit kaupunkilomalle. Tel Aviv HaYarkonin -toimipisteemme sijaitsee kauniin Gordonin rannan läheisyydessä, vain viiden minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Lentoasemalta saavuttaessa voi ottaa joko junan numero 50 ja vaihtaa HaHaganan asemalla bussiin numero 204, tai tulla koko matkan bussilla numero 445. Jää kyydistä pois Ben Yehudan/Frishman pysäkillä, jolta on enää muutaman minuutin kävely perille. Lentoasemalta matka-aika on taksilla noin 20 minuuttia ja bussilla noin 50 minuuttia. Toimipisteeltämme on kätevä aloittaa seikkailu viihtyisällä Tel Aviv HaYarkonin Sixtin vuokra-autolla pidemmällekin, sillä vain noin vartin ajomatkan päässä on Valtatie 2, jota pitkin pääsee kauas pohjoiseen, tai liittymällä toisille valtateille voi ajella vaikkapa pääkaupunki Jerusalemiin.
Sixt Autovuokraamo Tel Aviv HaYarkon - edulliset hinnat ja laadukkaat ajoneuvot

Sixt Autovuokraamo Tel Aviv HaYarkon - edulliset hinnat ja laadukkaat ajoneuvot

Koe, mitä on vaivaton liikkuminen ostosten, lasten ja rantavarusteiden kanssa, vailla aikataulujen seuraamista ja pysäkkien etsimistä. Autonvuokrauspisteemme ajoneuvot Tel Aviv HaYarkonissa sopivat moneen menoon, ja lisäpalveluilla ja -varusteilla luot lisämukavuutta matkallesi. Voit tutustua milloin ja missä vain laajaan ajoneuvovalikoimaamme ja lisäpalveluihimme verkkosivuillamme tai lataamalla Sixtin mobiilisovelluksen. Varaa vuokrauksen yhteydessä myös lisävarusteet, kuten näppärä GPS-navigaattori avuksi vieraammille tieosuuksille, lasten turvaistuimet perheen pienimmäisten turvaksi, ja jaa ajonautinto ja -vastuu lisäämällä varaukseen useampia kuljettajia. Haluamme ystävällisesti huomauttaa, ettemme voi taata yksittäisiä ajoneuvomalleja, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa varaukseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. Tel Aviv HaYarkonin toimipisteemme tekee Israelin matkasta vapaan, vaivattoman ja hauskan!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tel Aviv Hayarkon
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tel Aviv Hayarkon?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tel Aviv Hayarkon sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tel Aviv Hayarkon.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tel Aviv Hayarkon?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,1
Perustuu 301 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,5)
Ajoneuvo
(4,2)
Ajoneuvon luovutus
(4,2)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tel Aviv Hayarkon
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tel Aviv Hayarkon?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tel Aviv Hayarkon?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?