Auton vuokraus toimipisteestä Rishon Letzion

 

Ohjeet toimipisteeseen Rishon Letzion

Osoite

David Sakharov Street 18, 75707 Rishon Letzion, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Pe
08:00 - 12:00
Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Rishon Letzion

Toivotamme sinut tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Rishon LeZionissa

Toivotamme sinut tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Rishon LeZionissa

Pääkaupunki Tel Avivin kainalossa sijaitseva Rishon LeZionin kaupunki on erinomainen kohde autoilulle ja Sixt Autonvuokraamo Rishon LeZionin viihtyisille ajoneuvoille. Sixt Autovuokraamo Rishon LeZionin -toimipisteeseen pääsee kaupungin keskustasta useilla paikallisbusseilla, joilta kannattaa jäädä pois lähimmällä pysäkillä David Saharov/HaHoma. HazaHavin ostoskeskus on hyvä maamerkki saavuttaessa toimipisteeseen. Kulttuurisesti rikas Rishon LeZion tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa, ja Rishon LeZionin vuokra-autolla liikut näppärästi paikasta toiseen. Valitse laajasta uusien ja laadukkaiden ajoneuvojen valikoimastamme sinulle sopivin vaihtoehto - valitsemisessa auttaa tarvittaessa asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelumme. Olisiko se pieni ja näppärä sedan, tilava farmari joka kuljettaa vaivattomasti koko perheen, vai näyttävä premium-luokan maasturi, jolla liikematkatkin hoituvat tyylikkäästi? Toimipisteeltämme on hyvät yhteydet pidemmänkin seikkailun alkuun, sillä Valtatie 20 sijaitsee vain muutaman korttelin päässä. Valtatie 20:a seuraamalla pääset pääkaupunki Tel Aviviin vain noin puolessa tunnissa, ja siltä on helppo liittyä maan muille valtateille.
Sixtin Rishon LeZionin toimipisteen ajoneuvoilla koet vaivattomuuden ja mukavuuden

Sixtin Rishon LeZionin toimipisteen ajoneuvoilla koet vaivattomuuden ja mukavuuden

Autonvuokraus Rishon LeZionissa tarkoittaa hyvin varusteltuja ajoneuvoja, joihin voit halutessasi valita hyödyllisistä lisävarusteistamme ja -palveluistamme mm. pienten lasten turvaistuimet ja PTA Plus -palvelun, jolla soittelet ilmaisia kansainvälisiä puheluita. Rohkeammille seikkailijoille ja seudulla ensi kertaa vieraileville voimme suositella GPS-navigaattoria, jonka opastus suurkaupungeissa voi olla kultaakin kallimpaa. Lisäkuljettaja kannattaa valita varaukseen silloin, kun haluat jakaa ajonautinnon ja vastuun seurueen muiden kuljettajien kesken. Käy tutustumassa koko lisävarustevalikoimaamme ja lisäpalveluihimme milloin vain verkkosivuillamme tai matkapuhelimeen ladattavalla mobiilisovelluksellamme. Asiakaspalvelumme auttaa myös vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. Haluamme ystävällisesti muistuttaa, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä tai -mallia, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian. Huomioithan myös, että Israelissa sinun tulee olla 21 vuotta täyttänyt saadaksesi vuokra-auton.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rishon Letzion

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rishon Letzion.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rishon Letzion?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rishon Letzion?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Rishon Letzion syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rishon Letzion

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rishon Letzion?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?