Auton vuokraus toimipisteestä Rehovot

 

Ohjeet toimipisteeseen Rehovot

Osoite

King Hassan Str. 5 Bilu Center, 76920 Rehovot, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Pe
08:00 - 12:00
Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Rehovot

Tervetuloa Rehovotin Sixt Autovuokraamoon

Tervetuloa Rehovotin Sixt Autovuokraamoon

Sixt Autonvuokraamo Rehovot on käytännöllinen valinta juuri sinulle, joka matkustat Israeliin työ- tai lomamatkalle. Laajassa uusien ajoneuvojen valikoimassamme ovat niin taloudelliset ja näppärän kokoiset sedanit, tilavat ja kätevät farmarit perhelomille kuin myös näyttävät premium-luokan ajoneuvot vakuuttaville liikematkoille. Edulliset hintamme ja ilmainen muutos ja varauksen peruutus (kun valitset maksun vuokra-autoa noudettaessa) tekevät meistä luotettavan vuokrakumppanin juuri sinulle. Sixt Autovuokraamo Rehovotin toimipiste sijaitsee maan keskisosassa sijaitsevan Rehovotin kaupungin, Ne'Ot Avivimin kaupunginosassa, useiden suurten ostoskeskusten keskuudessa. Tel Avivin kansainväliseltä lentoasemalta voit ottaa junan, jolla saavut helposti kaupungin keskustaan noin 20 minuutissa, ja josta voit jatkaa joko taksilla tai paikallisbussilla King Hassan II/Bussy Saint Georgen pysäkille. Nouda internetissä tai mobiilisovelluksellamme ennakkoon varaamasi, laadukas Rehovotin Sixtin vuokra-auto ja aloita matkasi kohti hotellia tai vaikkapa vieressä sijaitsevaa Valtatie 40:ä pitkin aina Eilatiin saakka. Autonvuokraustoimipisteemme Rehovotin tarkat osoite- ja yhteystiedot sekä aukioloajat voit tarkistaa verkkosivuiltamme.
Sixtin vuokra-auto Rehovotissa - ei piilokuluja, uudet ajoneuvot ja asiantunteva asiakaspalvelu

Sixtin vuokra-auto Rehovotissa - ei piilokuluja, uudet ajoneuvot ja asiantunteva asiakaspalvelu

Vuokra-autoillen koet matkallasi enemmän, ja liikkuminen nähtävyydestä ja aktiviteetista toiseen helpottuu. Mikäli olet ensimmäistä kertaa Rehovotin maisemissa, suosittelemme varaamaan lisävarusteistamme GPS-navigaattorin, joka opastaa vierailla tieosuuksilla. Lasten kanssa matkustaessa on kätevää turvata heidän matkansa turvaistuimin, joita ei tarvitse kuljettaa kotoa asti mukana. Varaa lasten turvaistuimet lisävarusteistamme, ja ne odottavat teitä valmiina kohteessa! Suuremmalla seurueella matkustettaessa on mukava jakaa ajamisen hauskuutta ja vastuuta, jolloin voit valita varaamisen yhteydessä lisäpalveluistamme useamman kuljettajan. Tutustu kattavaan lisäpalvelu- ja varustevalikoimaamme verkkosivuillamme, mobiilisovelluksessamme tai soittamalla viikon jokaisena päivänä palvelevaan, ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Otathan varausta tehdessäsi ystävällisesti huomioon, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomallia, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rehovot

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rehovot.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rehovot?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rehovot?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Rehovot syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rehovot

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rehovot?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?