Auton vuokraus toimipisteestä Shilat

 

Ohjeet toimipisteeseen Shilat

Osoite

Business Center Mega Or Shilat, 71700 Shilat, Israel
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:00
Pe
08:00 - 12:00
Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Shilat

Sixt Autovuokraamo ottaa sinut vastaan Shilatissa

Sixt Autovuokraamo ottaa sinut vastaan Shilatissa

Pieneen paikkakuntaan, Israelin Shilatiin, on kätevää tutustua laadukkaan Sixt Autonvuokraamo Shilatin ajoneuvoilla ajellen. Olitpa työ- tai lomamatkalla, tarjoamme juuri sinulle sopivan vuokrauspaketin, aina edulliseen hintaan. Valitse laajasta ajoneuvovalikoimastamme mm. taloudelliset ja kompaktin kokoiset sedanit budjettimatkalle, tilavat farmarit koko perheen lomalle, minibussit isommille seurueille tai premium-luokan näyttävä ajoneuvo vakuuttaville liikematkoille. Sixt Autovuokraamo Shilatin toimipisteeseemme on helppo tulla Tel Avivin lentoasemalta julkisilla kulkuvälineillä, tai vastaavasti taksilla. Hyppää lentoasemalla junaan numero 50 tai 25 ja matkusta sillä lähikaupunki Modi'iniin, jossa on vaihto bussiin, jolla pääset Shilat Junction -pysäkille. Kokonaismatka-aika on noin 40 minuuttia. Pysäkiltä on vain muutaman minuutin kävelymatka toimipisteellemme, joka sijaitsee huoltoaseman yhteydessä, aivan Valtatie 443:n varressa. Taksi on luonnollisesti hiukan kalliimpi, ja sillä menee matkaan noin 20 minuuttia. Shilatin-toimipisteeltämme lähdet vaivattomasti kohti keskustan hotelleja (noin viiden minuutin ajomatkan päässä) tai pidemmälle seikkailulle, vaikkapa Jerusalemin (noin 35 kilometrin päässä) nähtävyyksiä katsomaan.
Varaa myös hyödylliset lisävarusteet ja -palvelut Sixt Autovuokraamo Shilatista

Varaa myös hyödylliset lisävarusteet ja -palvelut Sixt Autovuokraamo Shilatista

Tarjoamme näppärät ja hyödylliset lisävarusteet ja -palvelut, jotta ajomatkasi Israelissa sujuisi mahdollisimman mukavasti ja jouhevasti. Valitse Shilatissa Sixtin vuokra-autoosi GPS-navigaattori, joka neuvoo parhaat reitit ja välttää turhat eksymiset, lasten turvaistuimet pienempien matkalaisten turvaksi ja lisäkuljettaja, kun haluatte jakaa ajamisen nautinnon ja vastuun. PTA Plus -palvelulla soittelet ilmaisia kansainvälisiä puheluita ja saat nopean LTE-verkon käyttöösi. Näihin ja muihin lisäpalveluihin ja tarjouksiimme voit tutustua verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme, milloin vain sinulle sopii. Otathan ystävällisesti huomioon, että sinun tulee olla vähintään 21 -vuotias vuokrataksesi ajoneuvon Shilatin-toimipisteestämme. Tee varauksesi näppärästi verkkosivuillamme, mobiilipalvelussa tai soittamalla asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Huomioithan ajoneuvoa varatessasi, että takaamme ainoastaan valitsemasi ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Valitse autonvuokraus Sixtiltä Shilatissa ja koet enemmän!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Shilat

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Shilat.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Shilat?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Shilat?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Shilat syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 8 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Shilat

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Shilat?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?